Publikace: Úloha a význam kulturních plísní v potravinách
Bakalářská práceopen access| dc.contributor.advisor | Brožková, Iveta | |
| dc.contributor.author | Horská, Anna | |
| dc.date.accepted | 2019-08-20 | |
| dc.date.accessioned | 2019-09-25T05:20:41Z | |
| dc.date.available | 2019-09-25T05:20:41Z | |
| dc.date.issued | 2019 | |
| dc.date.submitted | 2019-07-01 | |
| dc.description.abstract | Bakalářská práce se v první části zabývá vlastnostmi a rolí kulturních plísní v potravinářském průmyslu, fermentovanými výrobky jako jsou sýry a sójové produkty a jejich stručnou technologii výroby. V další části přibližuje problematiku využití kulturních plísní v přípravě uzenin, konkrétně suchých fermentovaných uzenin. Na závěr je zmíněna jejich bezpečnost a způsoby balení. | cze |
| dc.description.abstract-translated | The first part of bachelor thesis deals with the characteristics and role of cultural fungi, fermented products eg. soya products and cheese and their manufacturing technology. The second part is focused on use of fungi in production of dry fermented sausages. And the last part mentions safety of fermented sausages and packaging methods. | eng |
| dc.description.defence | Studentka seznámila členy zkušební komise s obsahem své bakalářské práce, poté byla seznámena s posudkem vedoucího bakalářské práce. Studentka odpověděla na otázky členů zkušební komise. | cze |
| dc.description.department | Fakulta chemicko-technologická | cze |
| dc.description.grade | Dokončená práce s úspěšnou obhajobou | cze |
| dc.identifier | Univerzitní knihovna (studovna) | |
| dc.identifier.signature | D40096 | |
| dc.identifier.stag | 37913 | |
| dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/10195/74100 | |
| dc.language.iso | cze | |
| dc.publisher | Univerzita Pardubice | cze |
| dc.rights | Bez omezení | |
| dc.subject | kulturní plísně | cze |
| dc.subject | sušené fermentované uzeniny | cze |
| dc.subject | fermentované výrobky | cze |
| dc.subject | sója | cze |
| dc.subject | kultural fungi | eng |
| dc.subject | dry fermented sausages | eng |
| dc.subject | fermented products | eng |
| dc.subject | soya | eng |
| dc.thesis.degree-discipline | Hodnocení a analýza potravin | cze |
| dc.thesis.degree-grantor | Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická | cze |
| dc.thesis.degree-name | Bc. | |
| dc.thesis.degree-program | Chemie a technologie potravin | cze |
| dc.title | Úloha a význam kulturních plísní v potravinách | cze |
| dc.title.alternative | The role and importance of cultural fungi in foods | eng |
| dc.type | bakalářská práce | cze |
| dspace.entity.type | Publication |
Soubory
Původní svazek
1 - 2 z 2
Načítá se...
- Název:
- HorskaA_Uloha_a_vyznam_IB_2019.pdf
- Velikost:
- 703.99 KB
- Formát:
- Adobe Portable Document Format
- Popis:
- Plný text práce
Načítá se...
- Název:
- BrozkovaI_Uloha_a_vyznam_AH_2019.pd
- Velikost:
- 440.01 KB
- Formát:
- Unknown data format
- Popis:
- Posudek vedoucího práce