Digitální knihovna UPCE přechází na novou verzi. Omluvte prosím případné komplikace. / The UPCE Digital Library is migrating to a new version. We apologize for any inconvenience.

Publikace:
Úloha a význam kulturních plísní v potravinách

Bakalářská práceopen access
dc.contributor.advisorBrožková, Iveta
dc.contributor.authorHorská, Anna
dc.date.accepted2019-08-20
dc.date.accessioned2019-09-25T05:20:41Z
dc.date.available2019-09-25T05:20:41Z
dc.date.issued2019
dc.date.submitted2019-07-01
dc.description.abstractBakalářská práce se v první části zabývá vlastnostmi a rolí kulturních plísní v potravinářském průmyslu, fermentovanými výrobky jako jsou sýry a sójové produkty a jejich stručnou technologii výroby. V další části přibližuje problematiku využití kulturních plísní v přípravě uzenin, konkrétně suchých fermentovaných uzenin. Na závěr je zmíněna jejich bezpečnost a způsoby balení.cze
dc.description.abstract-translatedThe first part of bachelor thesis deals with the characteristics and role of cultural fungi, fermented products eg. soya products and cheese and their manufacturing technology. The second part is focused on use of fungi in production of dry fermented sausages. And the last part mentions safety of fermented sausages and packaging methods.eng
dc.description.defenceStudentka seznámila členy zkušební komise s obsahem své bakalářské práce, poté byla seznámena s posudkem vedoucího bakalářské práce. Studentka odpověděla na otázky členů zkušební komise.cze
dc.description.departmentFakulta chemicko-technologickácze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze
dc.identifierUniverzitní knihovna (studovna)
dc.identifier.signatureD40096
dc.identifier.stag37913
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/10195/74100
dc.language.isocze
dc.publisherUniverzita Pardubicecze
dc.rightsBez omezení
dc.subjectkulturní plísněcze
dc.subjectsušené fermentované uzeninycze
dc.subjectfermentované výrobkycze
dc.subjectsójacze
dc.subjectkultural fungieng
dc.subjectdry fermented sausageseng
dc.subjectfermented productseng
dc.subjectsoyaeng
dc.thesis.degree-disciplineHodnocení a analýza potravincze
dc.thesis.degree-grantorUniverzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologickácze
dc.thesis.degree-nameBc.
dc.thesis.degree-programChemie a technologie potravincze
dc.titleÚloha a význam kulturních plísní v potravináchcze
dc.title.alternativeThe role and importance of cultural fungi in foodseng
dc.typebakalářská prácecze
dspace.entity.typePublication

Soubory

Původní svazek

Nyní se zobrazuje 1 - 2 z 2
Načítá se...
Náhled
Název:
HorskaA_Uloha_a_vyznam_IB_2019.pdf
Velikost:
703.99 KB
Formát:
Adobe Portable Document Format
Popis:
Plný text práce
Načítá se...
Náhled
Název:
BrozkovaI_Uloha_a_vyznam_AH_2019.pd
Velikost:
440.01 KB
Formát:
Unknown data format
Popis:
Posudek vedoucího práce