Digitální knihovna UPCE přechází na novou verzi. Omluvte prosím případné komplikace. / The UPCE Digital Library is migrating to a new version. We apologize for any inconvenience.

Publikace:
Yersinie v potravinách

Bakalářská práce
dc.contributor.advisorPejchalová, Marcela
dc.contributor.authorVallová, Michaela
dc.date.accepted2000
dc.date.accessioned2007-09-30T11:46:31Z
dc.date.available2007-09-30T11:46:31Z
dc.date.issued2000
dc.description.abstractpráce je zaměřena na metody detekce a konfirmace patogenních yersií, zejména Zersinia enterocolitica v potravinách. Zabývá se výskytem yersinií, citlivostí k antibiotikům a možnostmi eliminace z potravy.cze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze
dc.format37 s.cze
dc.identifierUniverzitní knihovna (sklad)cze
dc.identifier.signatureD10638
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/10195/15350
dc.language.isocze
dc.publisherUniverzita Pardubicecze
dc.subjectYersinia enterocoliticacze
dc.subjectvýskytcze
dc.subjectDetekcecze
dc.subjectkonfirmacecze
dc.thesis.degree-disciplineklinická biologie a chemiecze
dc.thesis.degree-grantorUniverzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologickácze
dc.titleYersinie v potravináchcze
dc.title.alternativeZersiniae in foodstuffscze
dc.typebakalářská prácecze
dspace.entity.typePublication

Soubory