Publikace: Stanovení letální teploty vybraných mikroorganismů
Bakalářská práce| dc.contributor.advisor | Vytřasová, Jarmila | |
| dc.contributor.author | Oubrechtová, Klára | |
| dc.date.accepted | 2007 | |
| dc.date.accessioned | 2007-11-26T11:03:16Z | |
| dc.date.available | 2007-11-26T11:03:16Z | |
| dc.date.issued | 2007 | |
| dc.description.abstract | Práce je zaměřena na stanovení letální teploty rodu Staphylococcus a Arcobacter, dále se zabývá jejich charakteristikou, laboratoní diagnostikou a nemocemi, které způsobují. | cze |
| dc.description.department | Katedra analytické chemie | cze |
| dc.description.grade | Dokončená práce s úspěšnou obhajobou | cze |
| dc.format | 39 s. | cze |
| dc.identifier | Univerzitní knihovna (sklad) | cze |
| dc.identifier.signature | D17730 | |
| dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/10195/27511 | |
| dc.language.iso | cze | |
| dc.publisher | Univerzita Pardubice | cze |
| dc.subject | mikroorganismy | cze |
| dc.subject | letální teplota | cze |
| dc.subject | Staphylococcus | cze |
| dc.subject | Arcobacter cryaerophilus | cze |
| dc.thesis.degree-discipline | Hodnocení a analýza potravin | cze |
| dc.thesis.degree-grantor | Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická | cze |
| dc.thesis.degree-name | Bc. | cze |
| dc.thesis.degree-program | Chemie a technologie potravin | cze |
| dc.title | Stanovení letální teploty vybraných mikroorganismů | cze |
| dc.title.alternative | Determination of temperature with lethal effect on chosen microorganisms | cze |
| dc.type | bakalářská práce | cze |
| dspace.entity.type | Publication |