Digitální knihovna UPCE přechází na novou verzi. Omluvte prosím případné komplikace. / The UPCE Digital Library is migrating to a new version. We apologize for any inconvenience.

Publikace:
Stanovení vody v potravinách

Diplomová práce
dc.contributor.advisorAdam, Martincze
dc.contributor.authorKrumniklová, Petra
dc.contributor.refereecze
dc.date.accepted2003cze
dc.date.accessioned2007-09-30T12:06:01Z
dc.date.available2007-09-30T12:06:01Z
dc.date.issued2003
dc.description.abstractStanovení obsahu vody Karl Fischerovou titrací a sušením v sušárně u mléčnýh a masných výrobků. Zjištění závislosti obsahu vody na teplotě a extrakčním čase a aktivitě vody.cze
dc.description.abstract-translatedcze
dc.description.departmentcze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze
dc.format78 s.cze
dc.format.extentcze
dc.format.mimetypecze
dc.identifierUniverzitní knihovna (sklad)cze
dc.identifier.signatureD12428cze
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/10195/17690
dc.language.isocze
dc.publisherUniverzita Pardubicecze
dc.rightscze
dc.subjecttitracecze
dc.subjectstanovení vodycze
dc.subjectAktivita vodycze
dc.thesis.degree-disciplinehodnocení a analýza potravincze
dc.thesis.degree-grantorcze
dc.thesis.degree-namecze
dc.thesis.degree-programcze
dc.titleStanovení vody v potravináchcze
dc.title.alternativeDetermination of water in foodcze
dc.typediplomová prácecze
dspace.entity.typePublication

Soubory