Digitální knihovna UPCE přechází na novou verzi. Omluvte prosím případné komplikace. / The UPCE Digital Library is migrating to a new version. We apologize for any inconvenience.

Publikace:
Sporotvorné mikroorganismy v potravinách

Bakalářská práce
dc.contributor.advisorPejchalová, Marcela
dc.contributor.authorHrmová, Dana
dc.date.accepted2008
dc.date.accessioned2008-11-02T10:46:47Z
dc.date.available2008-11-02T10:46:47Z
dc.date.issued2008
dc.description.abstractCílem práce bylo porovnaní barvících technik při průkazu bakteriálních spor.cze
dc.description.abstract-translatedThe subject this work was study techniques of staining in detection bacillary spore .eng
dc.description.departmentKatedra analytické chemiecze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze
dc.format32 s.cze
dc.identifierUniverzitní knihovna (sklad)cze
dc.identifier.signatureD19375cze
dc.identifier.signatureD19375
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/10195/30145
dc.language.isocze
dc.publisherUniverzita Pardubicecze
dc.subjectClostridium perfringenscze
dc.subjectBacillus sppcze
dc.subjectbarvící metodycze
dc.subjectspory a sporulacecze
dc.subjectClostridium perfringenseng
dc.subjectBacillus sppeng
dc.subjectstaining methodseng
dc.subjectspore and sporulationeng
dc.thesis.degree-disciplineHodnocení a analýza potravincze
dc.thesis.degree-grantorUniverzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologickácze
dc.thesis.degree-nameBc.cze
dc.thesis.degree-programChemie a technologie potravincze
dc.titleSporotvorné mikroorganismy v potravináchcze
dc.title.alternativeSpore forming microorganisms in foodseng
dc.typebakalářská prácecze
dspace.entity.typePublication

Soubory