Digitální knihovna UPCE přechází na novou verzi. Omluvte prosím případné komplikace. / The UPCE Digital Library is migrating to a new version. We apologize for any inconvenience.

Publikace:
Využití extrakčních metod pro analýzu bioaktivních sloučenin v rostlinných a potravinářských produktech

Habilitační práceopen access
dc.contributor.authorBajer, Tomáš
dc.date.accessioned2023-01-05T08:53:07Z
dc.date.available2023-01-05T08:53:07Z
dc.date.issued2022
dc.description.departmentFakulta chemicko-technologickácze
dc.format41 str. + přílohy
dc.identifierUniverzitní knihovna (studovna)cze
dc.identifier.signatureD40633
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/10195/80503
dc.language.isoczecze
dc.publisherUniverzita Pardubicecze
dc.rightsText habilitační práce je přístupný bez omezení. Přílohy jsou přístupné pouze v rámci univerzity.cze
dc.thesis.degree-namedoc.
dc.titleVyužití extrakčních metod pro analýzu bioaktivních sloučenin v rostlinných a potravinářských produktechcze
dc.typehabilitační prácecze
dspace.entity.typePublication

Soubory

Původní svazek

Nyní se zobrazuje 1 - 2 z 2
Načítá se...
Náhled
Název:
HP_Bajer.pdf
Velikost:
1011.61 KB
Formát:
Adobe Portable Document Format
Popis:
Plný text práce
Načítá se...
Náhled
Název:
HP_Bajer_prilohy.pdf
Velikost:
20.06 MB
Formát:
Adobe Portable Document Format
Popis:
Přílohy habilitační práce

Licence svazku

Nyní se zobrazuje 1 - 1 z 1
Načítá se...
Náhled
Název:
license.txt
Velikost:
1.71 KB
Formát:
Item-specific license agreed upon to submission
Popis: