Digitální knihovna UPCE přechází na novou verzi. Omluvte prosím případné komplikace. / The UPCE Digital Library is migrating to a new version. We apologize for any inconvenience.

Publikace:
Optimalizace separace přírodních antioxidantů v pivech technikou HPLC s elektrochemickou CoulArray detekcí

Diplomová práce
dc.contributor.advisorJandera, Pavelcze
dc.contributor.authorŠkeříková, Veronika
dc.contributor.refereecze
dc.date.accepted2003cze
dc.date.accessioned2007-09-30T12:29:54Z
dc.date.available2007-09-30T12:29:54Z
dc.date.issued2003
dc.description.abstractCílem práce byla analýza přírodních antioxidantů v pivech metodou vysokoúčinné kapalinové chromatografie s CoulArray detektorem. Hlavním úkolem bylo nalezení vhodné kolony a optimálních podmínek uvedené metody pro stanovení těchto látek v pivech. Byly optimalizovány podmínky separací na různých kolonách. Při optimalizovaných podmínkách byla zjištěna citlivost CoulArray detektoru a analyzovány vzorky piv.cze
dc.description.abstract-translatedcze
dc.description.departmentcze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze
dc.format79 s.cze
dc.format.extentcze
dc.format.mimetypecze
dc.identifierUniverzitní knihovna (sklad)cze
dc.identifier.signatureD12449cze
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/10195/20262
dc.language.isocze
dc.publisherUniverzita Pardubicecze
dc.rightscze
dc.subjectkapalinová chromatografiecze
dc.subjectcoulometrická detekcecze
dc.subjectnápojecze
dc.subjectfenolické sloučeninycze
dc.subjectflavonoidycze
dc.subjectAntioxidantycze
dc.thesis.degree-disciplinehodnocení a analýza potravincze
dc.thesis.degree-grantorcze
dc.thesis.degree-namecze
dc.thesis.degree-programcze
dc.titleOptimalizace separace přírodních antioxidantů v pivech technikou HPLC s elektrochemickou CoulArray detekcícze
dc.title.alternativeOptimalization of separation of natural antioxidants in beer by HPLC technique with electrochemical CoulArray detectioncze
dc.typediplomová prácecze
dspace.entity.typePublication

Soubory