Digitální knihovna UPCE přechází na novou verzi. Omluvte prosím případné komplikace. / The UPCE Digital Library is migrating to a new version. We apologize for any inconvenience.

Publikace:
Aeromonády ve vodě a v potravinách

Bakalářská práce
dc.contributor.advisorPejchalová, Marcelacze
dc.contributor.authorPaszková, Eva
dc.contributor.refereecze
dc.date.accepted2001cze
dc.date.accessioned2007-09-30T12:20:13Z
dc.date.available2007-09-30T12:20:13Z
dc.date.issued2001
dc.description.abstractAutorka se v práci zabývá problematikou výskytu aeromonád ve vodě a potravinách. Orientuje se především na laboratorní diagnostiku, metody detekce a onemocnění způsobovaná těmito mikroorganismy.cze
dc.description.abstract-translatedcze
dc.description.departmentcze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze
dc.format52 s.cze
dc.format.extentcze
dc.format.mimetypecze
dc.identifierUniverzitní knihovna (sklad)cze
dc.identifier.signatureD11435cze
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/10195/19244
dc.language.isocze
dc.publisherUniverzita Pardubicecze
dc.rightscze
dc.subjectstřevní patogenycze
dc.subjectpatogenní mikroorganismycze
dc.subjectlaboratorní diagnostikacze
dc.subjectpotravinycze
dc.subjectVodacze
dc.thesis.degree-disciplineklinická biologie a chemiecze
dc.thesis.degree-grantorcze
dc.thesis.degree-namecze
dc.thesis.degree-programcze
dc.titleAeromonády ve vodě a v potravináchcze
dc.title.alternativeAeromonads in water and foodstuffscze
dc.typebakalářská prácecze
dspace.entity.typePublication

Soubory