Digitální knihovna UPCE přechází na novou verzi. Omluvte prosím případné komplikace. / The UPCE Digital Library is migrating to a new version. We apologize for any inconvenience.

Publikace:
Vliv přírodních látek na růst kvasinek

Bakalářská práce
dc.contributor.advisorČervenka, Liborcze
dc.contributor.authorVánská, Lenka
dc.date.accepted2007
dc.date.accessioned2008-04-07T14:10:38Z
dc.date.available2008-04-07T14:10:38Z
dc.date.issued2007
dc.description.abstractpráce je zaměřena na stanovení přírodních látek na růst kvasinek Saccharomycer cerevisiae a Rhodotorula rubra. Dále se pak zabývá charakteristikou těchto kvasinek, karvakrolu a skořicového aldehydu.cze
dc.description.departmentKatedra analytické chemiecze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze
dc.format33 s.cze
dc.identifierUniverzitní knihovna (sklad)cze
dc.identifier.signatureD17711
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/10195/28095
dc.language.isocze
dc.publisherUniverzita Pardubicecze
dc.subjectpřírodní látkycze
dc.subjectkarvakrolcze
dc.subjectSkořicový aldehydcze
dc.subjectSaccharomyces cerevisiaecze
dc.subjectRhodotorula rubracze
dc.thesis.degree-disciplineHodnocení a analýza potravincze
dc.thesis.degree-grantorUniverzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologickácze
dc.thesis.degree-nameBc.cze
dc.thesis.degree-programChemie a technologie potravincze
dc.titleVliv přírodních látek na růst kvasinekcze
dc.title.alternativeInfluence of natural substances to the growth of yeastscze
dc.typebakalářská prácecze
dspace.entity.typePublication

Soubory