Digitální knihovna UPCE přechází na novou verzi. Omluvte prosím případné komplikace. / The UPCE Digital Library is migrating to a new version. We apologize for any inconvenience.

Publikace:
Význam plísní v potravinářství

Bakalářská práceOmezený přístup
dc.contributor.advisorBrožková, Iveta
dc.contributor.authorKsandrová, Iveta
dc.date.accepted2010
dc.date.accessioned2010-10-01T17:17:01Z
dc.date.available2010-10-01T17:17:01Z
dc.date.issued2010
dc.description.abstractPlísně a jejich význam v potravinářském průmyslu je v současné době často diskutované téma. Nejen plísně, ale také jejich produkty jsou důležité při průmyslové výrobě a zpracování potravin. Tato bakalářská práce se zaměřuje na plísně a jejich produkty, které se v potravinářství používají nejčastěji, a na některé potraviny, při jejichž výrobě mají právě tyto plísně velký význam.cze
dc.description.abstract-translatedMoulds and their importance in food industry are discussed very often nowadays. Not only moulds but also their products are important in industrial production and processing of food. This bachelor study focuses on moulds and their products which are used in food industry most often. Also focuses on those foods whose production is highly influenced by these moulds.eng
dc.description.defenceStudentka přednesla obhajobu své bakalářské práce a zodpověděla dotazy členů komise.cze
dc.description.departmentKatedra analytické chemiecze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze
dc.format62 s.cze
dc.format.extent716367 bytes
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.identifierUniverzitní knihovna (sklad)cze
dc.identifier.signatureD23352
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/10195/37610
dc.language.isocze
dc.publisherUniverzita Pardubicecze
dc.rightsPráce není přístupnácze
dc.subjectPenicilliumcze
dc.subjectAspergilluscze
dc.subjectMucorcze
dc.subjectfermentované potravinycze
dc.subjectenzymycze
dc.subjectorganické kyselinycze
dc.subjectPenicilliumeng
dc.subjectAspergilluseng
dc.subjectMucoreng
dc.subjectfermented foodseng
dc.subjectenzymeseng
dc.subjectorganic acidseng
dc.thesis.degree-disciplineHodnocení a analýza potravincze
dc.thesis.degree-grantorUniverzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologickácze
dc.thesis.degree-nameBc.
dc.thesis.degree-programChemie a technologie potravincze
dc.titleVýznam plísní v potravinářstvícze
dc.title.alternativeImportance of fungi in food industryeng
dc.typebakalářská prácecze
dspace.entity.typePublication

Soubory

Původní svazek

Nyní se zobrazuje 1 - 2 z 2
Načítá se...
Náhled
Název:
KsandrováI_Význam plísní_IB_2010.pdf
Velikost:
699.58 KB
Formát:
Adobe Portable Document Format
Načítá se...
Náhled
Název:
BrozkovaI_Vyznam plisni_IK_2010.pdf
Velikost:
99.63 KB
Formát:
Adobe Portable Document Format