Digitální knihovna UPCE přechází na novou verzi. Omluvte prosím případné komplikace. / The UPCE Digital Library is migrating to a new version. We apologize for any inconvenience.

Publikace:
Význam plísní v potravinářství

Bakalářská práceOmezený přístup
Načítá se...
Náhled

Datum

Autoři

Ksandrová, Iveta

Název časopisu

ISSN časopisu

Název svazku

Nakladatel

Univerzita Pardubice

Výzkumné projekty

Organizační jednotky

Číslo časopisu

Abstrakt

Plísně a jejich význam v potravinářském průmyslu je v současné době často diskutované téma. Nejen plísně, ale také jejich produkty jsou důležité při průmyslové výrobě a zpracování potravin. Tato bakalářská práce se zaměřuje na plísně a jejich produkty, které se v potravinářství používají nejčastěji, a na některé potraviny, při jejichž výrobě mají právě tyto plísně velký význam.

Popis

Klíčová slova

Penicillium, Aspergillus, Mucor, fermentované potraviny, enzymy, organické kyseliny, Penicillium, Aspergillus, Mucor, fermented foods, enzymes, organic acids

Citace

Permanentní identifikátor

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By