Digitální knihovna UPCE přechází na novou verzi. Omluvte prosím případné komplikace. / The UPCE Digital Library is migrating to a new version. We apologize for any inconvenience.

Publikace:
Stanovení rodu Arcobacter v mase a masných výrobcích

Diplomová práce
dc.contributor.advisorVytřasová, Jarmilacze
dc.contributor.authorBínová, Šárka
dc.contributor.refereecze
dc.date.accepted2000cze
dc.date.accessioned2007-09-30T12:31:16Z
dc.date.available2007-09-30T12:31:16Z
dc.date.issued2000
dc.description.abstractPráce shromažďuje údaje o rodu Arcobacter, ověřuje selektivitu dosud publikovaných půd a bujonů, studuje výskyt arkobakterů v masokombinátě, drůbeži a masných výrobcích nejefektivnějšími metodami.cze
dc.description.abstract-translatedcze
dc.description.departmentcze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze
dc.format103 s.cze
dc.format.extentcze
dc.format.mimetypecze
dc.identifierUniverzitní knihovna (sklad)cze
dc.identifier.signatureD10151cze
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/10195/20402
dc.language.isocze
dc.publisherUniverzita Pardubicecze
dc.rightscze
dc.subjectArcobacter spp.cze
dc.subjectArcobacter butzlericze
dc.subjectArcobacter cryaerophiluscze
dc.subjecttermofilní kampylobakterycze
dc.subjectdrůbežcze
dc.subjectMasocze
dc.thesis.degree-disciplinehodnocení a analýza potravincze
dc.thesis.degree-grantorcze
dc.thesis.degree-namecze
dc.thesis.degree-programcze
dc.titleStanovení rodu Arcobacter v mase a masných výrobcíchcze
dc.title.alternativeDetermination of Arcobacter in meat and meat productscze
dc.typediplomová prácecze
dspace.entity.typePublication

Soubory