Publikace: Podnikatelský záměr pro franšízovou provozovnu
Bakalářská práceopen access| dc.contributor.advisor | Honková, Irena | |
| dc.contributor.author | Bürgerová, Magdaléna | |
| dc.date.accepted | 2020-06-24 | |
| dc.date.accessioned | 2020-07-08T10:46:59Z | |
| dc.date.available | 2020-07-08T10:46:59Z | |
| dc.date.issued | 2020 | |
| dc.date.submitted | 2020-05-27 | |
| dc.description.abstract | Cílem této bakalářské práce je sestavení nového podnikatelského plánu pro podnik s franšízovou licencí, kterým je "Tak trochu jiná točená" zmrzlina. V teoretické části budou definovány náležitosti podnikatelského záměru (titulní strana, exekutivní souhrn, analýza odvětví, popis podniku, výrobní plán, marketingový plán, organizační plán, finanční plán a hodnocení rizik), dále bude popsán a vysvětlen koncept celého franšízingu (definice franšízingu, historie franšízingu, principy fungování franšízingu, druhy franšízingu, výhody a nevýhody franšízingu, franšízing z právního hlediska a franšízing v ČR a ve světě). Praktická část bude zaměřena konkrétně na samotný podnikatelský záměr, ze kterého bylo vyvozeno, zda bude nebo nebude podnikatelský plán realizovatelný. | cze |
| dc.description.abstract-translated | The objective of this bachelor thesis is to draw up a new business plan for a franchised company, called the "Slightly different draught" ice cream. The theoretical part will define the requirements of the business plan (title page, executive summary, industry analysis, business description, production plan, marketing plan, organizational plan, financial plan and risk assessment). The thesis will further describe and explain the concepts of franchising (franchising definition and history, working principles of franchising, franchising types, advantages and disadvantages of franchising, legal aspects of franchising, franchising in the Czech Republic and in the world). The practical part will specifically focus on the business plan itself, in order to conclude whether or not the business plan is feasible. | eng |
| dc.description.defence | Studentka přednesla obhajobu práce s názvem: Podnikatelský záměr pro franšízovou provozovnu. Cílem práce je sestavení nového podnikatelského plánu pro podnik s franšízovou licencí. Otázky dle posudku vedoucího bakalářské práce: V práci uvádíte, že uvažujete s jedním brigádníkem s hodinovou sazbou 90 Kč, kterého budete zaměstnávat pouze za hezkého počasí. Domníváte se, že je toto adekvátní mzda, za kterou reálně takového brigádníka seženete? Kolik dostane hodinovou čistou mzdu? Studentka na otázky reagovala. | cze |
| dc.description.department | Fakulta ekonomicko-správní | cze |
| dc.description.grade | Dokončená práce s úspěšnou obhajobou | cze |
| dc.identifier.stag | 38771 | |
| dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/10195/75634 | |
| dc.language.iso | cze | |
| dc.publisher | Univerzita Pardubice | cze |
| dc.rights | Bez omezení | |
| dc.subject | franšízing | cze |
| dc.subject | podnikatelský záměr | cze |
| dc.subject | podniky | cze |
| dc.subject | analýza odvětví | cze |
| dc.subject | marketingový plán | cze |
| dc.subject | finanční plán | cze |
| dc.subject | franchising | eng |
| dc.subject | business plan | eng |
| dc.subject | companies | eng |
| dc.subject | analysis of industry | eng |
| dc.subject | marketing plan | eng |
| dc.subject | financial plan | eng |
| dc.thesis.degree-discipline | Ekonomika a provoz podniku | cze |
| dc.thesis.degree-grantor | Univerzita Pardubice. Fakulta ekonomicko-správní | cze |
| dc.thesis.degree-name | Bc. | |
| dc.thesis.degree-program | Ekonomika a management | cze |
| dc.title | Podnikatelský záměr pro franšízovou provozovnu | cze |
| dc.title.alternative | Business plan for a franchised company | eng |
| dc.type | bakalářská práce | cze |
| dspace.entity.type | Publication |
Soubory
Původní svazek
1 - 2 z 2
Načítá se...
- Název:
- HonkovaI_PodnikatelskyZamer_IH_2020.pdf
- Velikost:
- 300.3 KB
- Formát:
- Adobe Portable Document Format
- Popis:
- Posudek vedoucího práce
Načítá se...
- Název:
- BurgerovaM_PodnikatelskyZamer_IH_2020.pdf
- Velikost:
- 1.8 MB
- Formát:
- Adobe Portable Document Format
- Popis:
- Plný text práce