Digitální knihovna UPCE přechází na novou verzi. Omluvte prosím případné komplikace. / The UPCE Digital Library is migrating to a new version. We apologize for any inconvenience.

Publikace:
Podnikatelský záměr pro franšízovou provozovnu

Bakalářská práceopen access
dc.contributor.advisorHonková, Irena
dc.contributor.authorBürgerová, Magdaléna
dc.date.accepted2020-06-24
dc.date.accessioned2020-07-08T10:46:59Z
dc.date.available2020-07-08T10:46:59Z
dc.date.issued2020
dc.date.submitted2020-05-27
dc.description.abstractCílem této bakalářské práce je sestavení nového podnikatelského plánu pro podnik s franšízovou licencí, kterým je "Tak trochu jiná točená" zmrzlina. V teoretické části budou definovány náležitosti podnikatelského záměru (titulní strana, exekutivní souhrn, analýza odvětví, popis podniku, výrobní plán, marketingový plán, organizační plán, finanční plán a hodnocení rizik), dále bude popsán a vysvětlen koncept celého franšízingu (definice franšízingu, historie franšízingu, principy fungování franšízingu, druhy franšízingu, výhody a nevýhody franšízingu, franšízing z právního hlediska a franšízing v ČR a ve světě). Praktická část bude zaměřena konkrétně na samotný podnikatelský záměr, ze kterého bylo vyvozeno, zda bude nebo nebude podnikatelský plán realizovatelný.cze
dc.description.abstract-translatedThe objective of this bachelor thesis is to draw up a new business plan for a franchised company, called the "Slightly different draught" ice cream. The theoretical part will define the requirements of the business plan (title page, executive summary, industry analysis, business description, production plan, marketing plan, organizational plan, financial plan and risk assessment). The thesis will further describe and explain the concepts of franchising (franchising definition and history, working principles of franchising, franchising types, advantages and disadvantages of franchising, legal aspects of franchising, franchising in the Czech Republic and in the world). The practical part will specifically focus on the business plan itself, in order to conclude whether or not the business plan is feasible.eng
dc.description.defenceStudentka přednesla obhajobu práce s názvem: Podnikatelský záměr pro franšízovou provozovnu. Cílem práce je sestavení nového podnikatelského plánu pro podnik s franšízovou licencí. Otázky dle posudku vedoucího bakalářské práce: V práci uvádíte, že uvažujete s jedním brigádníkem s hodinovou sazbou 90 Kč, kterého budete zaměstnávat pouze za hezkého počasí. Domníváte se, že je toto adekvátní mzda, za kterou reálně takového brigádníka seženete? Kolik dostane hodinovou čistou mzdu? Studentka na otázky reagovala.cze
dc.description.departmentFakulta ekonomicko-správnícze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze
dc.identifier.stag38771
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/10195/75634
dc.language.isocze
dc.publisherUniverzita Pardubicecze
dc.rightsBez omezení
dc.subjectfranšízingcze
dc.subjectpodnikatelský záměrcze
dc.subjectpodnikycze
dc.subjectanalýza odvětvícze
dc.subjectmarketingový pláncze
dc.subjectfinanční pláncze
dc.subjectfranchisingeng
dc.subjectbusiness planeng
dc.subjectcompanieseng
dc.subjectanalysis of industryeng
dc.subjectmarketing planeng
dc.subjectfinancial planeng
dc.thesis.degree-disciplineEkonomika a provoz podnikucze
dc.thesis.degree-grantorUniverzita Pardubice. Fakulta ekonomicko-správnícze
dc.thesis.degree-nameBc.
dc.thesis.degree-programEkonomika a managementcze
dc.titlePodnikatelský záměr pro franšízovou provozovnucze
dc.title.alternativeBusiness plan for a franchised companyeng
dc.typebakalářská prácecze
dspace.entity.typePublication

Soubory

Původní svazek

Nyní se zobrazuje 1 - 2 z 2
Načítá se...
Náhled
Název:
HonkovaI_PodnikatelskyZamer_IH_2020.pdf
Velikost:
300.3 KB
Formát:
Adobe Portable Document Format
Popis:
Posudek vedoucího práce
Načítá se...
Náhled
Název:
BurgerovaM_PodnikatelskyZamer_IH_2020.pdf
Velikost:
1.8 MB
Formát:
Adobe Portable Document Format
Popis:
Plný text práce