Digitální knihovna UPCE přechází na novou verzi. Omluvte prosím případné komplikace. / The UPCE Digital Library is migrating to a new version. We apologize for any inconvenience.

Publikace:
Studie analytického stanovení biogenních aminů v poživatinách

Diplomová práce
dc.contributor.advisorKrálovský, Josefcze
dc.contributor.authorTaurková, Hana
dc.contributor.refereecze
dc.date.accepted1997cze
dc.date.accessioned2007-09-30T11:58:30Z
dc.date.available2007-09-30T11:58:30Z
dc.date.issued1997
dc.description.abstractBiogenní aminy jsou látky vznikající v potravinách dekarboxylací volných aminokyselin. Tato reakce bývá většinou katalyzovaná činností technologicky škodlivých mikroorganismů. Práce se zabývá stanovením biogenních aminů ve sladu, mladině a pivě pomocí vysokoúčinné kapalinové chromatografie s UV detekcí.cze
dc.description.abstract-translatedcze
dc.description.departmentcze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze
dc.format52 s.cze
dc.format.extentcze
dc.format.mimetypecze
dc.identifierUniverzitní knihovna (sklad)cze
dc.identifier.signatureD8114cze
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/10195/16811
dc.language.isocze
dc.publisherUniverzita Pardubicecze
dc.rightscze
dc.subjectbiogenní aminycze
dc.subjectputrescincze
dc.subjectcadaverincze
dc.subjecthistamincze
dc.subjecttryptamincze
dc.subjecttyramincze
dc.subjectsladcze
dc.subjectmladinacze
dc.subjectpivocze
dc.subjectChromatografiecze
dc.subjectkapalinová chromatografiecze
dc.thesis.degree-disciplinehodnocení a analýza potravincze
dc.thesis.degree-grantorcze
dc.thesis.degree-namecze
dc.thesis.degree-programcze
dc.titleStudie analytického stanovení biogenních aminů v poživatináchcze
dc.title.alternativeStudy of analytical determination of biogenic amines in foodcze
dc.typediplomová prácecze
dspace.entity.typePublication

Soubory