Digitální knihovna UPCE přechází na novou verzi. Omluvte prosím případné komplikace. / The UPCE Digital Library is migrating to a new version. We apologize for any inconvenience.

Publikace:
Aktuální směry vývoje membránových technologií

Konferenční objektOmezený přístuppeer-reviewedpostprint
dc.contributor.authorJiránková, Hanacze
dc.date.accessioned2019-05-22T07:47:51Z
dc.date.available2019-05-22T07:47:51Z
dc.date.issued2018cze
dc.description.abstractKromě životního prostředí je potravinářství oborem s velkým potenciálem pro využití membránových procesů.V České republice se postupně zavádějí membránové technologie v mlékárenství, pivovarnictví a obecně při úpravě vody a zpracování vody odpadní. Mezi nejpoužívanější patří tlakové membránové procesy a v menší míře i elektrodialýza.cze
dc.description.abstract-translatedThe membrane separation processes are novel technology used in food and beverage industry. The main applications are water and wastewater treatment, dairy industry, brewing industry a beverages.eng
dc.eventMembránové procesy v potravinářství 2018 (18.10.2018 - 18.10.2018, Stráž pod Ralskem)cze
dc.formatp. 13-24cze
dc.identifier.isbn978-80-906831-4-3cze
dc.identifier.obd39881475cze
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/10195/72359
dc.language.isoczecze
dc.peerreviewedyescze
dc.publicationstatuspostprintcze
dc.publisherČeská membránová platforma (CZEMP)cze
dc.relation.ispartofSborník z workshopu projektu KUSmemcze
dc.rightsPouze v rámci univerzitycze
dc.subjectmembránové procesycze
dc.subjectpotravinářstvícze
dc.subjectaplikacecze
dc.subjectmembrane processeseng
dc.subjectfood and beverage industryeng
dc.subjectapplicationeng
dc.titleAktuální směry vývoje membránových technologiícze
dc.title.alternativeThe current trends of membrane technology developmenteng
dc.typeConferenceObjectcze
dspace.entity.typePublication

Soubory

Původní svazek

Nyní se zobrazuje 1 - 1 z 1
Načítá se...
Náhled
Název:
MemproHJ-FT.pdf
Velikost:
716.86 KB
Formát:
Adobe Portable Document Format