Digitální knihovna UPCE přechází na novou verzi. Omluvte prosím případné komplikace. / The UPCE Digital Library is migrating to a new version. We apologize for any inconvenience.

Publikace:
Údržnost potravin v závislosti na aktivitě vody a obsahu vybraných aditiv

Diplomová práce
dc.contributor.advisorKrálovský, Josefcze
dc.contributor.authorVejnarová, Iveta
dc.contributor.refereecze
dc.date.accepted2002cze
dc.date.accessioned2007-09-30T12:01:13Z
dc.date.available2007-09-30T12:01:13Z
dc.date.issued2002
dc.description.abstractPráce je zaměřena na sledování údržnosti masných výrobků v závislosti na aktivitě vody, mikrobiologické jakosti a obsahu vybraných aditiv.cze
dc.description.abstract-translatedcze
dc.description.departmentcze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze
dc.format94 s.cze
dc.format.extentcze
dc.format.mimetypecze
dc.identifierUniverzitní knihovna (sklad)cze
dc.identifier.signatureD11614cze
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/10195/17133
dc.language.isocze
dc.publisherUniverzita Pardubicecze
dc.rightscze
dc.subjectmasné výrobkycze
dc.subjectChlorid sodnýcze
dc.subjectAktivita vodycze
dc.subjectsenzorické hodnocenícze
dc.subjectfosfátycze
dc.subjectaditivacze
dc.thesis.degree-disciplinehodnocení a analýza potravincze
dc.thesis.degree-grantorcze
dc.thesis.degree-namecze
dc.thesis.degree-programcze
dc.titleÚdržnost potravin v závislosti na aktivitě vody a obsahu vybraných aditivcze
dc.title.alternativeStudy of dependence of water activity on concentration of selected aditivescze
dc.typediplomová prácecze
dspace.entity.typePublication

Soubory