Digitální knihovna UPCE přechází na novou verzi. Omluvte prosím případné komplikace. / The UPCE Digital Library is migrating to a new version. We apologize for any inconvenience.

Publikace:
Technologie a vlastnosti konzumního mléka

Bakalářská práceopen access
dc.contributor.advisorAdam, Martincze
dc.contributor.authorPanáčková, Veronika
dc.date.accepted2014cze
dc.date.accessioned2014-09-22T12:26:44Z
dc.date.available2014-09-22T12:26:44Z
dc.date.issued2014
dc.description.abstractTato bakalářská práce byla vytvořena jako literární rešerše zabývající se získáváním mléka a jeho dalším zpracováním. Popisuje technologii výroby konzumního mléka, a to včetně jednotlivých fází výroby. Dále porovnává složení kravského mléka s mlékem ovčím, kozím, mateřským a také srovnává výhody a nevýhody konzumace mléka s ohledem na lidské zdraví.cze
dc.description.abstract-translatedThis thesis was created as a literary research and is dealing with milk production and its processing. It describes the technology of milk production that is presented in individual technological steps. Furthermore, it compares the composition of cow's milk with the milk of sheep, goat, and mother and also it compares the advantages and disadvantages of milk consumption with regard to human health.eng
dc.description.defenceStudentka přednesla bakalářskou práci a zodpověděla otázky komise.cze
dc.description.departmentKatedra analytické chemiecze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze
dc.format52 s.cze
dc.format.extent1213186 bytescze
dc.format.mimetypeapplication/pdfcze
dc.identifierUniverzitní knihovna (studovna)cze
dc.identifier.signatureD31146cze
dc.identifier.stag24164cze
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/10195/57724
dc.language.isocze
dc.publisherUniverzita Pardubicecze
dc.rightsPouze v rámci univerzitycze
dc.subjectmlékocze
dc.subjectmlékárenská technologiecze
dc.subjectsložení mlékacze
dc.subjectalergiecze
dc.subjectmilkeng
dc.subjectdairy technologyeng
dc.subjectmilk compositioneng
dc.subjectallergyeng
dc.thesis.degree-disciplineHodnocení a analýza potravincze
dc.thesis.degree-grantorUniverzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologickácze
dc.thesis.degree-nameBc.cze
dc.thesis.degree-programChemie a technologie potravincze
dc.titleTechnologie a vlastnosti konzumního mlékacze
dc.title.alternativeTechnology and properties of milkeng
dc.typebakalářská prácecze
dspace.entity.typePublication

Soubory

Původní svazek

Nyní se zobrazuje 1 - 2 z 2
Načítá se...
Náhled
Název:
AdamM_Technologie_VP_2014.pdf
Velikost:
548.54 KB
Formát:
Adobe Portable Document Format
Popis:
posudek vedoucího
Načítá se...
Náhled
Název:
PanackovaV_Technologie_mleka_MA_2014.pdf
Velikost:
732.45 KB
Formát:
Adobe Portable Document Format