Publikace: Technologie a vlastnosti konzumního mléka
Bakalářská práceopen access| dc.contributor.advisor | Adam, Martin | cze |
| dc.contributor.author | Panáčková, Veronika | |
| dc.date.accepted | 2014 | cze |
| dc.date.accessioned | 2014-09-22T12:26:44Z | |
| dc.date.available | 2014-09-22T12:26:44Z | |
| dc.date.issued | 2014 | |
| dc.description.abstract | Tato bakalářská práce byla vytvořena jako literární rešerše zabývající se získáváním mléka a jeho dalším zpracováním. Popisuje technologii výroby konzumního mléka, a to včetně jednotlivých fází výroby. Dále porovnává složení kravského mléka s mlékem ovčím, kozím, mateřským a také srovnává výhody a nevýhody konzumace mléka s ohledem na lidské zdraví. | cze |
| dc.description.abstract-translated | This thesis was created as a literary research and is dealing with milk production and its processing. It describes the technology of milk production that is presented in individual technological steps. Furthermore, it compares the composition of cow's milk with the milk of sheep, goat, and mother and also it compares the advantages and disadvantages of milk consumption with regard to human health. | eng |
| dc.description.defence | Studentka přednesla bakalářskou práci a zodpověděla otázky komise. | cze |
| dc.description.department | Katedra analytické chemie | cze |
| dc.description.grade | Dokončená práce s úspěšnou obhajobou | cze |
| dc.format | 52 s. | cze |
| dc.format.extent | 1213186 bytes | cze |
| dc.format.mimetype | application/pdf | cze |
| dc.identifier | Univerzitní knihovna (studovna) | cze |
| dc.identifier.signature | D31146 | cze |
| dc.identifier.stag | 24164 | cze |
| dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/10195/57724 | |
| dc.language.iso | cze | |
| dc.publisher | Univerzita Pardubice | cze |
| dc.rights | Pouze v rámci univerzity | cze |
| dc.subject | mléko | cze |
| dc.subject | mlékárenská technologie | cze |
| dc.subject | složení mléka | cze |
| dc.subject | alergie | cze |
| dc.subject | milk | eng |
| dc.subject | dairy technology | eng |
| dc.subject | milk composition | eng |
| dc.subject | allergy | eng |
| dc.thesis.degree-discipline | Hodnocení a analýza potravin | cze |
| dc.thesis.degree-grantor | Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická | cze |
| dc.thesis.degree-name | Bc. | cze |
| dc.thesis.degree-program | Chemie a technologie potravin | cze |
| dc.title | Technologie a vlastnosti konzumního mléka | cze |
| dc.title.alternative | Technology and properties of milk | eng |
| dc.type | bakalářská práce | cze |
| dspace.entity.type | Publication |
Soubory
Původní svazek
1 - 2 z 2
Načítá se...
- Název:
- AdamM_Technologie_VP_2014.pdf
- Velikost:
- 548.54 KB
- Formát:
- Adobe Portable Document Format
- Popis:
- posudek vedoucího
Načítá se...
- Název:
- PanackovaV_Technologie_mleka_MA_2014.pdf
- Velikost:
- 732.45 KB
- Formát:
- Adobe Portable Document Format