Digitální knihovna UPCE přechází na novou verzi. Omluvte prosím případné komplikace. / The UPCE Digital Library is migrating to a new version. We apologize for any inconvenience.

Publikace:
Prodej čerstvých potravin v hypermarketu Globus

Bakalářská práceopen access
dc.contributor.advisorBuchta, Miroslavcze
dc.contributor.authorJežková, Karolína
dc.date.accepted2010cze
dc.date.accessioned2010-07-03T13:15:40Z
dc.date.available2010-07-03T13:15:40Z
dc.date.issued2010
dc.description.abstractPrvní část bakalářské práce vyjadřuje podstatu maloobchodního prodeje, především se zaměřením na maloobchodní síť prodejen, a to jak v oblasti potravinářského, tak nepotravinářského zboží. Co se týče formy prodeje maloobchodních jednotek, jsou zde uvedeny jen ty nejčastěji se vyskytující. Největší důraz je kladen především na hypermarkety, kterými se bude tato práce následně zabývat. Pro účely této bakalářské práce byla vybrána společnost Globus ČR. Druhou a nejdůležitější částí je popis cesty produktu v oddělení čerstvých potravin v hypermarketu Globus. Následuje analýza tohoto oddělení a návrhy na opatření či doporučení.cze
dc.description.abstract-translatedThe first part of this bachelor work reflects the nature of retail sales, primarily focusing on retail sales network, both in food and non-food goods. Regarding the form of retail sales units, are listed here only the most frequent. The greatest emphasis is placed on hypermarkets, which will then deal with this work. For purposes of this work was chosen to Globus CR. The second and most important part is the description of the path of the product in the fresh foods department at the hypermarket Globus. Followed by separation and analysis of proposals for action or recommendation.eng
dc.description.defenceStudent seznámil komisi s cílem práce. Cílem práce bylo analyzování cesty produktu v oddělení čerstvých potravin a zjištění případných nedostatků a návrh řešení. Otázky k obhajobě: 1.Jaký je rozdíl mezi supermarketem a hypermarketem? 2.Co značí zkratka HACCP? 3.Které předpisy či normy se týkají hygieny zacházení s potravinami?cze
dc.description.departmentÚstav ekonomiky a managementucze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze
dc.format65 s., 11 s. přílohcze
dc.format.extent4178097 bytescze
dc.format.mimetypeapplication/pdfcze
dc.identifierUniverzitní knihovna (sklad)cze
dc.identifier.signatureD22315cze
dc.identifier.signatureD22315
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/10195/36525
dc.language.isocze
dc.publisherUniverzita Pardubicecze
dc.rightsBez omezenícze
dc.subjectmaloobchodní jednotkycze
dc.subjectformy prodejecze
dc.subjectmaloobchodní síťcze
dc.subjecthypermarkety Globuscze
dc.subjectretail unitseng
dc.subjectforms of saleseng
dc.subjectretail networkeng
dc.subjecthypermarkets Globuseng
dc.thesis.degree-disciplineManagement podniku - Management malých a středních podnikůcze
dc.thesis.degree-grantorUniverzita Pardubice. Fakulta ekonomicko-správnícze
dc.thesis.degree-nameBc.cze
dc.thesis.degree-programEkonomika a managementcze
dc.titleProdej čerstvých potravin v hypermarketu Globuscze
dc.title.alternativeSale of fresh groceries at hypermarket Globuseng
dc.typebakalářská prácecze
dspace.entity.typePublication

Soubory

Původní svazek

Nyní se zobrazuje 1 - 2 z 2
Načítá se...
Náhled
Název:
JezkovaK_Prodej cerstvych_MB_2010.pdf
Velikost:
3.98 MB
Formát:
Adobe Portable Document Format
Načítá se...
Náhled
Název:
BuchtaM_Prodej cerstvych_KJ_2010.pdf
Velikost:
27.66 KB
Formát:
Adobe Portable Document Format