Digitální knihovna UPCE přechází na novou verzi. Omluvte prosím případné komplikace. / The UPCE Digital Library is migrating to a new version. We apologize for any inconvenience.

Publikace:
Mikroorganismy rodu Vibrio v potravinách

Bakalářská práce
dc.contributor.advisorPejchalová, Marcelacze
dc.contributor.authorUhrová, Martina
dc.contributor.refereecze
dc.date.accepted1999cze
dc.date.accessioned2007-09-30T12:20:01Z
dc.date.available2007-09-30T12:20:01Z
dc.date.issued1999
dc.description.abstractAutorka se v práci zabývá charakteristikou, výskytem, patogenním působením a metodami stanovení mikroorganismů V. parahaemolyticus a V. cholerae.cze
dc.description.abstract-translatedcze
dc.description.departmentcze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze
dc.format38 s.cze
dc.format.extentcze
dc.format.mimetypecze
dc.identifierUniverzitní knihovna (sklad)cze
dc.identifier.signatureD9927cze
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/10195/19223
dc.language.isocze
dc.publisherUniverzita Pardubicecze
dc.rightscze
dc.subjectmikroorganismycze
dc.subjectpatogenní mikroorganismycze
dc.subjectstanovenícze
dc.subjectmetodycze
dc.subjectpotravinycze
dc.thesis.degree-disciplineklinická biologie a chemiecze
dc.thesis.degree-grantorcze
dc.thesis.degree-namecze
dc.thesis.degree-programcze
dc.titleMikroorganismy rodu Vibrio v potravináchcze
dc.title.alternativeMicroorganisms of Vibrio genus in foodstuffscze
dc.typebakalářská prácecze
dspace.entity.typePublication

Soubory