Digitální knihovna UPCE přechází na novou verzi. Omluvte prosím případné komplikace. / The UPCE Digital Library is migrating to a new version. We apologize for any inconvenience.

Publikace:
Studie výskytu a stanovení sporotvorných anaerobních mikroorganismů v sýrech ementálského typu

Diplomová práce
dc.contributor.advisorVytřasová, Jarmilacze
dc.contributor.authorHofmeisterová, Helena
dc.contributor.refereecze
dc.date.accepted1998cze
dc.date.accessioned2007-09-30T12:24:52Z
dc.date.available2007-09-30T12:24:52Z
dc.date.issued1998
dc.description.abstractPráce se zabývá problematikou výskytu sporotvorných mikroorganismů v mléce a v sýrech ementálského typu.cze
dc.description.abstract-translatedcze
dc.description.departmentcze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze
dc.format57 s.cze
dc.format.extentcze
dc.format.mimetypecze
dc.identifierUniverzitní knihovna (sklad)cze
dc.identifier.signatureD8513cze
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/10195/19734
dc.language.isocze
dc.publisherUniverzita Pardubicecze
dc.rightscze
dc.subjectClostiridium sporogenescze
dc.subjectementálský sýrcze
dc.subjectbílá hnilobacze
dc.subjectWeinzirlova zkouškacze
dc.subjectANAEROtest 23cze
dc.thesis.degree-disciplinehodnocení a analýza potravincze
dc.thesis.degree-grantorcze
dc.thesis.degree-namecze
dc.thesis.degree-programcze
dc.titleStudie výskytu a stanovení sporotvorných anaerobních mikroorganismů v sýrech ementálského typucze
dc.title.alternativeStudy of occurence and determination of sporulating anaerobic micro-organisms in cheese of the gruyere typecze
dc.typediplomová prácecze
dspace.entity.typePublication

Soubory