Digitální knihovna UPCE přechází na novou verzi. Omluvte prosím případné komplikace. / The UPCE Digital Library is migrating to a new version. We apologize for any inconvenience.

Publikace:
Technologie nízkoalkoholických a nealkoholických piv

Bakalářská práceOmezený přístup
Načítá se...
Náhled

Datum

Autoři

Šuhajová, Dominika

Název časopisu

ISSN časopisu

Název svazku

Nakladatel

Univerzita Pardubice

Výzkumné projekty

Organizační jednotky

Číslo časopisu

Abstrakt

Tato bakalářská práce se zabývá technologií výroby nízkoalkoholických a nealkoholických piv. Je zaměřena hlavně na odlišnosti od výroby klasických 10-12° piv vyráběných v České republice. V práci je také popsáno zdravotní hledisko spojené s konzumací těchto piv. V závěru práce je uveden přehled nealkoholických piv dostupných na českém trhu.

Popis

Klíčová slova

Beer, low-gravity beer, alcohol free beer, malt, yeast, pivo, nizkoalkoholické pivo, nealkoholické pivo, slad, kvasinky

Citace

Permanentní identifikátor

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By