Digitální knihovna UPCE přechází na novou verzi. Omluvte prosím případné komplikace. / The UPCE Digital Library is migrating to a new version. We apologize for any inconvenience.

Publikace:
Metody analýzy antioxidantů v potravinách

Bakalářská práceopen access
dc.contributor.advisorAdam, Martincze
dc.contributor.authorČížková, Andrea
dc.date.accepted2009cze
dc.date.accessioned2009-10-05T19:53:29Z
dc.date.available2009-10-05T19:53:29Z
dc.date.issued2009
dc.description.abstractTato práce se zabývá popisem antioxidantů, jejich výskytem v potravinách, rozdělením, mechanismem a vlivem na zdraví člověka. Dále se zabývá popisem nejčastěji používaných metod pro jejich analýzu. Na závěr je popsána antioxidační aktivita a metody jejího stanovení.cze
dc.description.abstract-translatedThis work deals with the description of antioxidants, their occurrence in food, dassification, mechanism and effect on the human health. The description of the most widely used methods of their analysis is presented as well. Finally, antioxidant activity and methods of its measurement are described.eng
dc.description.departmentKatedra analytické chemiecze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze
dc.format35 s.cze
dc.format.extent340907 bytescze
dc.format.mimetypeapplication/pdfcze
dc.identifierUniverzitní knihovna (sklad)cze
dc.identifier.signatureD21644cze
dc.identifier.signatureD21644
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/10195/34711
dc.language.isocze
dc.publisherUniverzita Pardubicecze
dc.rightsBez omezenícze
dc.subjectAntioxidantycze
dc.subjectmetody analýzycze
dc.subjectAntioxidační aktivitacze
dc.subjectAntioxidantseng
dc.subjectMethods of analysiseng
dc.subjectAntioxidant Activityeng
dc.thesis.degree-disciplineHodnocení a analýza potravincze
dc.thesis.degree-grantorUniverzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologickácze
dc.thesis.degree-nameBc.cze
dc.thesis.degree-programChemie a technologie potravincze
dc.titleMetody analýzy antioxidantů v potravináchcze
dc.title.alternativeMethods for analysis of antioxidants in foodstuffseng
dc.typebakalářská prácecze
dspace.entity.typePublication

Soubory

Původní svazek

Nyní se zobrazuje 1 - 2 z 2
Načítá se...
Náhled
Název:
ČížkováA_Stanovení antioxidantů_MA_2cast_2009.pdf
Velikost:
332.92 KB
Formát:
Adobe Portable Document Format
Načítá se...
Náhled
Název:
AdamM_Metody analyzy_AC_2009.pdf
Velikost:
31.98 KB
Formát:
Adobe Portable Document Format