Digitální knihovna UPCE přechází na novou verzi. Omluvte prosím případné komplikace. / The UPCE Digital Library is migrating to a new version. We apologize for any inconvenience.

Publikace:
Sýry - výživové hodnoty a vliv na lidské zdraví

Bakalářská práceopen access
Načítá se...
Náhled

Datum

2020

Autoři

Barták, Adam

Název časopisu

ISSN časopisu

Název svazku

Nakladatel

Univerzita Pardubice

Výzkumné projekty

Organizační jednotky

Číslo časopisu

Abstrakt

Práce je zaměřena na chemické složení sýrů, kde jsou zmíněny jednotlivé složky sýrů. Dále se práce zabývá problematikou klasifikace sýrů, rozdělení podle technologických postupů a jejich popis, dle obsahu tuku a dle legislativy. Část práce je také věnována vluvům konzumace sýru na člověka a vědeckým poznatkům v tomto odvětví.

Popis

Klíčová slova

složení sýrů, klasifikace sýrů, výživa, cheese composition, cheese nutrition, cheese classification

Citace

Permanentní identifikátor

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By