Digitální knihovna UPCE přechází na novou verzi. Omluvte prosím případné komplikace. / The UPCE Digital Library is migrating to a new version. We apologize for any inconvenience.

Publikace:
Stanovení dusitanů v masných výrobcích

Bakalářská práceopen access
Načítá se...
Náhled

Datum

Autoři

Zimová, Michaela

Název časopisu

ISSN časopisu

Název svazku

Nakladatel

Univerzita Pardubice

Výzkumné projekty

Organizační jednotky

Číslo časopisu

Abstrakt

Práce se zabývá masem včetně jeho složení, prospěšných látek a stavby svalového vlákna. Část práce je věnována anomáliím v procesu zrání masa a samotným technologiím jeho zpracování. Pozornost je věnována dusitanům, jejich stanovení a vlivu na zdraví člověka.

Popis

Klíčová slova

maso, dusitany, stanovení, technologie zpracování, meat, nitrite, determination, processing technology

Citace

Permanentní identifikátor

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By