Digitální knihovna UPCE přechází na novou verzi. Omluvte prosím případné komplikace. / The UPCE Digital Library is migrating to a new version. We apologize for any inconvenience.

Publikace:
Podnikání pod franšízou ve vybraném podniku

Bakalářská práceopen access
dc.contributor.advisorHonková, Irena
dc.contributor.authorKabelová, Michaela
dc.date.accepted2020-06-24
dc.date.accessioned2020-07-08T10:46:58Z
dc.date.available2020-07-08T10:46:58Z
dc.date.issued2020
dc.date.submitted2020-05-27
dc.description.abstractBakalářská práce se zabývá franchisingem jako jednou z metod podnikání. Teoretická část popisuje základní pojmy a principy, které jsou pro tento druh podnikání důležité. Poukazuje na výhody a nevýhody, které franchising nabízí. V praktické části je popsán a analyzován konkrétní franchisový podnik. V závěru jsou navrhnuta doporučení, jak by konkrétní podnik mohl v budoucnu ještě zvýšit počet zákazníků a tím i svůj profit.cze
dc.description.abstract-translatedThe bachelor thesis deals with franchising as one of the methods of business The theoretical part describes basic concepts and principles that are important for this type of business. It points the main advantages and disvantages that franchising offers. In the practical part is described and analysed the particular franchise enterprise. In the end, recommedatios are proposed on how particular company could increase the number of customers in the future and this its profit.eng
dc.description.defenceStudentka přednesla obhajobu práce s názvem: Podnikání pod franšízou ve vybraném podniku. Cílem práce je komplexní charakteristika vybraného franšízového podniku na základě získaných informací o současném stavu. Dále analýza současného stavu konkrétního podniku a na základě výsledku doporučení pro zvýšení efektivnosti podniku. Otázky dle posudku vedoucího bakalářské práce: V závěru uvádíte, že byste doporučila soustředit se na nabídky 2FFM a 5FFM, které mají za účel přispět k úbytku hmotnosti. Opírá se toto doporučení o nějaké Vaše propočty? Studentka na otázky reagovala.cze
dc.description.departmentFakulta ekonomicko-správnícze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze
dc.format47 s.
dc.identifier.stag38769
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/10195/75632
dc.language.isocze
dc.publisherUniverzita Pardubicecze
dc.rightsBez omezení
dc.subjectfranchisingcze
dc.subjectfranchisacze
dc.subjectfranchisorcze
dc.subjectfranchisantcze
dc.subjectfranchisové svazycze
dc.subjectFitness Food Menucze
dc.subjectfranchisingeng
dc.subjectfranchiseeng
dc.subjectfranchisoreng
dc.subjectfranchiseeeng
dc.subjectfranchise unionseng
dc.subjectFitness Food Menueng
dc.thesis.degree-disciplineEkonomika a provoz podnikucze
dc.thesis.degree-grantorUniverzita Pardubice. Fakulta ekonomicko-správnícze
dc.thesis.degree-nameBc.
dc.thesis.degree-programEkonomika a managementcze
dc.titlePodnikání pod franšízou ve vybraném podnikucze
dc.title.alternativeFranchise business in selected enterpriseeng
dc.typebakalářská prácecze
dspace.entity.typePublication

Soubory

Původní svazek

Nyní se zobrazuje 1 - 2 z 2
Načítá se...
Náhled
Název:
KabelovaM_PodnikaniPod_IH_2020.pdf
Velikost:
1.9 MB
Formát:
Adobe Portable Document Format
Popis:
Plný text práce
Načítá se...
Náhled
Název:
HonkovaI_PodnikaniFransizou_MK_2020.pdf
Velikost:
301.94 KB
Formát:
Adobe Portable Document Format
Popis:
Posudek vedoucího práce