Publikace: Možnosti stanovení jednotlivých složek kávy
Bakalářská práceopen access| dc.contributor.advisor | Hájek, Tomáš | cze |
| dc.contributor.author | Lobotka, Martin | |
| dc.date.accepted | 2014 | cze |
| dc.date.accessioned | 2014-09-22T12:28:30Z | |
| dc.date.available | 2014-09-22T12:28:30Z | |
| dc.date.issued | 2014 | |
| dc.description.abstract | Bakalářská práce shrnuje informace o technologickém výrobním postupu a chemickém složení kávy. Zaměřuje se na možnosti stanovení jednotlivých skupin látek pomocí metod analytické chemie. Pozornost je věnována hlavně separačním metodám. | cze |
| dc.description.abstract-translated | This bachelor thesis summarizes information about technology process and substance composition of coffe and focuses on possibility of determination groups of compounds using methods of analytical chemistry. More attention is dedicated to analytical separation. | eng |
| dc.description.defence | Student přednesl obhajobu své bakalářské práce a zodpověděl otázky komise. | cze |
| dc.description.department | Katedra analytické chemie | cze |
| dc.description.grade | Dokončená práce s úspěšnou obhajobou | cze |
| dc.format | 56 s. | cze |
| dc.format.extent | 2361567 bytes | cze |
| dc.format.mimetype | application/pdf | cze |
| dc.identifier | Univerzitní knihovna (studovna) | cze |
| dc.identifier.signature | D31152 | cze |
| dc.identifier.stag | 23841 | cze |
| dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/10195/58023 | |
| dc.language.iso | cze | |
| dc.publisher | Univerzita Pardubice | cze |
| dc.rights | Bez omezení | cze |
| dc.subject | káva | cze |
| dc.subject | složení kávy | cze |
| dc.subject | kapalinová chromatografie | cze |
| dc.subject | plynová chromatografie | cze |
| dc.subject | coffee | eng |
| dc.subject | composition of coffee | eng |
| dc.subject | liquid chromatography | eng |
| dc.subject | gas chromatography | eng |
| dc.thesis.degree-discipline | Hodnocení a analýza potravin | cze |
| dc.thesis.degree-grantor | Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická | cze |
| dc.thesis.degree-name | Bc. | cze |
| dc.thesis.degree-program | Chemie a technologie potravin | cze |
| dc.title | Možnosti stanovení jednotlivých složek kávy | cze |
| dc.title.alternative | Determination of the components of coffee | eng |
| dc.type | bakalářská práce | cze |
| dspace.entity.type | Publication |
Soubory
Původní svazek
1 - 2 z 2
Načítá se...
- Název:
- HájekT_Možnosti stanovení_ML_2014.pdf
- Velikost:
- 337.29 KB
- Formát:
- Adobe Portable Document Format
- Popis:
- posudek vedoucího
Načítá se...
- Název:
- LobotkaM_Stanovení kávy_TH_2014.pdf
- Velikost:
- 2.25 MB
- Formát:
- Adobe Portable Document Format
- Popis:
- bakalářská práce