Digitální knihovna UPCE přechází na novou verzi. Omluvte prosím případné komplikace. / The UPCE Digital Library is migrating to a new version. We apologize for any inconvenience.

Publikace:
Možnosti stanovení jednotlivých složek kávy

Bakalářská práceopen access
dc.contributor.advisorHájek, Tomášcze
dc.contributor.authorLobotka, Martin
dc.date.accepted2014cze
dc.date.accessioned2014-09-22T12:28:30Z
dc.date.available2014-09-22T12:28:30Z
dc.date.issued2014
dc.description.abstractBakalářská práce shrnuje informace o technologickém výrobním postupu a chemickém složení kávy. Zaměřuje se na možnosti stanovení jednotlivých skupin látek pomocí metod analytické chemie. Pozornost je věnována hlavně separačním metodám.cze
dc.description.abstract-translatedThis bachelor thesis summarizes information about technology process and substance composition of coffe and focuses on possibility of determination groups of compounds using methods of analytical chemistry. More attention is dedicated to analytical separation.eng
dc.description.defenceStudent přednesl obhajobu své bakalářské práce a zodpověděl otázky komise.cze
dc.description.departmentKatedra analytické chemiecze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze
dc.format56 s.cze
dc.format.extent2361567 bytescze
dc.format.mimetypeapplication/pdfcze
dc.identifierUniverzitní knihovna (studovna)cze
dc.identifier.signatureD31152cze
dc.identifier.stag23841cze
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/10195/58023
dc.language.isocze
dc.publisherUniverzita Pardubicecze
dc.rightsBez omezenícze
dc.subjectkávacze
dc.subjectsložení kávycze
dc.subjectkapalinová chromatografiecze
dc.subjectplynová chromatografiecze
dc.subjectcoffeeeng
dc.subjectcomposition of coffeeeng
dc.subjectliquid chromatographyeng
dc.subjectgas chromatographyeng
dc.thesis.degree-disciplineHodnocení a analýza potravincze
dc.thesis.degree-grantorUniverzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologickácze
dc.thesis.degree-nameBc.cze
dc.thesis.degree-programChemie a technologie potravincze
dc.titleMožnosti stanovení jednotlivých složek kávycze
dc.title.alternativeDetermination of the components of coffeeeng
dc.typebakalářská prácecze
dspace.entity.typePublication

Soubory

Původní svazek

Nyní se zobrazuje 1 - 2 z 2
Načítá se...
Náhled
Název:
HájekT_Možnosti stanovení_ML_2014.pdf
Velikost:
337.29 KB
Formát:
Adobe Portable Document Format
Popis:
posudek vedoucího
Načítá se...
Náhled
Název:
LobotkaM_Stanovení kávy_TH_2014.pdf
Velikost:
2.25 MB
Formát:
Adobe Portable Document Format
Popis:
bakalářská práce