Digitální knihovna UPCE přechází na novou verzi. Omluvte prosím případné komplikace. / The UPCE Digital Library is migrating to a new version. We apologize for any inconvenience.

Publikace:
Možnosti stanovení jednotlivých složek kávy

Bakalářská práceopen access
Načítá se...
Náhled

Datum

Autoři

Lobotka, Martin

Název časopisu

ISSN časopisu

Název svazku

Nakladatel

Univerzita Pardubice

Výzkumné projekty

Organizační jednotky

Číslo časopisu

Abstrakt

Bakalářská práce shrnuje informace o technologickém výrobním postupu a chemickém složení kávy. Zaměřuje se na možnosti stanovení jednotlivých skupin látek pomocí metod analytické chemie. Pozornost je věnována hlavně separačním metodám.

Popis

Klíčová slova

káva, složení kávy, kapalinová chromatografie, plynová chromatografie, coffee, composition of coffee, liquid chromatography, gas chromatography

Citace

Permanentní identifikátor

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By