Digitální knihovna UPCE přechází na novou verzi. Omluvte prosím případné komplikace. / The UPCE Digital Library is migrating to a new version. We apologize for any inconvenience.

Publikace:
Stanovení 5-hydroxymethylfurfuralu, glukózy a fruktózy v medovině

Diplomová práce
dc.contributor.advisorKrálovský, Josef
dc.contributor.authorFarková, Aneta
dc.date.accepted2007
dc.date.accessioned2007-11-26T11:08:04Z
dc.date.available2007-11-26T11:08:04Z
dc.date.issued2007
dc.description.abstractPráce se zabývá stanovením HMF technikou RP-HPLC s UV detekcí a stanovením glukózy a fruktózy v medovině metodou RP-HPLC s ELC detekcí. Dále studuje závislost koncentrace HMF, fruktózy a glukózy na teplotě a době ohřevu a podmínkách skladování.cze
dc.description.departmentKatedra analytické chemiecze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze
dc.format63 s.cze
dc.identifierUniverzitní knihovna (sklad)cze
dc.identifier.signatureD17376
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/10195/27536
dc.language.isocze
dc.publisherUniverzita Pardubicecze
dc.subjectVysokoúčinná kapalinová chromatografiecze
dc.subjectmedovinacze
dc.subjectfruktózacze
dc.subjectGlukózacze
dc.thesis.degree-disciplineHodnocení a analýza potravincze
dc.thesis.degree-grantorUniverzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologickácze
dc.thesis.degree-nameIng.cze
dc.thesis.degree-programChemie a technologie potravincze
dc.titleStanovení 5-hydroxymethylfurfuralu, glukózy a fruktózy v medoviněcze
dc.title.alternativeDetermination of 5-hydroxymethylfurfurale, glucose and fructose in meadcze
dc.typediplomová prácecze
dspace.entity.typePublication

Soubory