Digitální knihovna UPCE přechází na novou verzi. Omluvte prosím případné komplikace. / The UPCE Digital Library is migrating to a new version. We apologize for any inconvenience.

Publikace:
Metody určení antioxidační aktivity

Bakalářská práce
dc.contributor.advisorAdam, Martin
dc.contributor.authorBartůňková, Lenka
dc.date.accepted2008cze
dc.date.accessioned2008-11-02T10:31:58Z
dc.date.available2008-11-02T10:31:58Z
dc.date.issued2008
dc.description.abstractTeoretická část bakalářské práce se zabývá popisem metod používaných pro stanovení antioxidační aktivity, používáním antioxidantů v potravinářském průmyslu a jejich vlivem na lidské zdraví.cze
dc.description.abstract-translatedThe theoretical part of bachelor work deals with the description of metods used to determination of antioxidative activity and with the application of antioxidants in the food industry and their influence on the human health.eng
dc.description.departmentKatedra analytické chemiecze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze
dc.format35 s.cze
dc.identifierUniverzitní knihovna (sklad)cze
dc.identifier.signatureD19384cze
dc.identifier.signatureD19384
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/10195/29989
dc.language.isocze
dc.publisherUniverzita Pardubicecze
dc.subjectAntioxidantycze
dc.subjectAntioxidační aktivitacze
dc.subjectledové čajecze
dc.subjectantioxodantseng
dc.subjectAntioxidant Activityeng
dc.subjectice teaeng
dc.thesis.degree-disciplineHodnocení a analýza potravincze
dc.thesis.degree-grantorUniverzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologickácze
dc.thesis.degree-nameBc.cze
dc.thesis.degree-programChemie a technologie potravincze
dc.titleMetody určení antioxidační aktivitycze
dc.title.alternativeMethods of antioxidant activity determinationeng
dc.typebakalářská prácecze
dspace.entity.typePublication

Soubory