Digitální knihovna UPCE přechází na novou verzi. Omluvte prosím případné komplikace. / The UPCE Digital Library is migrating to a new version. We apologize for any inconvenience.

Publikace:
Možnosti analýzy medovin a včelích produktů

Bakalářská práce
Načítá se...
Náhled

Datum

Autoři

Pospíšilová, Marcela

Název časopisu

ISSN časopisu

Název svazku

Nakladatel

Univerzita Pardubice

Výzkumné projekty

Organizační jednotky

Číslo časopisu

Abstrakt

Tato bakalářská práce se zabývá technologickým postupem výroby včelích produktů a medoviny, složením medu a možnostmi analýzy složek medu různými analytickými způsoby.Tato bakalářská práce se zabývá technologickým postupem výroby včelích produktů a medoviny, složením medu a možnostmi analýzy složek medu různými analytickými způsoby.Tato bakalářská práce se zabývá technologickým postupem výroby včelích produktů a medoviny, složením medu a možnostmi analýzy složek medu různými analytickými způsoby.Tato bakalářská práce se zabývá technologickým postupem výroby včelích produktů a medoviny, složením medu a možnostmi analýzy složek medu různými analytickými způsoby. včelích produktů a medoviny, složením medu a možnostmi analýzy složek medu různými analytickými způsoby.

Popis

Klíčová slova

med, analýza medu, včelí produkty, Honey, analysis of honey, bees products

Citace

Permanentní identifikátor

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By