Digitální knihovna UPCE přechází na novou verzi. Omluvte prosím případné komplikace. / The UPCE Digital Library is migrating to a new version. We apologize for any inconvenience.

Publikace:
Studium výskytu Listeria spp. v procesu výroby olomouckých tvarůžků a problematika jejich stanovení

Diplomová práce
dc.contributor.advisorVytřasová, Jarmilacze
dc.contributor.authorMěrková, Zuzana
dc.contributor.refereecze
dc.date.accepted1999cze
dc.date.accessioned2007-09-30T12:50:47Z
dc.date.available2007-09-30T12:50:47Z
dc.date.issued1999
dc.description.abstractPráce podává přehled o stanovení listerií klasickými kultivačními metodami a metodou IMS, studuje výskyt listerií v provozovně na výrobu tvarůžků a zabývá se metodami jejich identifikace.cze
dc.description.abstract-translatedcze
dc.description.departmentcze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze
dc.format58 s.cze
dc.format.extentcze
dc.format.mimetypecze
dc.identifierUniverzitní knihovna (sklad)cze
dc.identifier.signatureD9397cze
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/10195/22281
dc.language.isocze
dc.publisherUniverzita Pardubicecze
dc.rightscze
dc.subjectlisteriecze
dc.subjectListeria monocytogenescze
dc.subjecttvarůžkycze
dc.subjectimunomagnetická separacecze
dc.thesis.degree-disciplinehodnocení a analýza potravincze
dc.thesis.degree-grantorcze
dc.thesis.degree-namecze
dc.thesis.degree-programcze
dc.titleStudium výskytu Listeria spp. v procesu výroby olomouckých tvarůžků a problematika jejich stanovenícze
dc.title.alternativeA Study of the occurrence of Listeria spp. in production of Olomouc cakes of cheese and problems of their determinationcze
dc.typediplomová prácecze
dspace.entity.typePublication

Soubory