Digitální knihovna UPCE přechází na novou verzi. Omluvte prosím případné komplikace. / The UPCE Digital Library is migrating to a new version. We apologize for any inconvenience.

Publikace:
Posouzení zlepšujících přípravků vzhledem k požadované kvalitě jemného pečiva

Diplomová práce
dc.contributor.advisorKrálovský, Josef
dc.contributor.authorKřenková, Marie
dc.contributor.refereecze
dc.date.accepted2006
dc.date.accessioned2007-09-30T12:31:41Z
dc.date.available2007-09-30T12:31:41Z
dc.date.issued2006
dc.description.abstractV práci jsou uvedeny některé vlivy zlepšujících přípravků na jemné pečivo a na reologické vlastnosti mouky. Tyto vlastnosti byly zjišťovány na amylografu, farinografu, extenzografu a přístroji "Falling Number". Bylo také provedeno několik pekařských pokusů. U vyrobeného pečiva bylo prováděno senzorické hodnocení s ohledem na trvanlivost.cze
dc.description.abstract-translatedcze
dc.description.departmentKatedra analytické chemiecze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze
dc.format103 s.cze
dc.format.extentcze
dc.format.mimetypecze
dc.identifierUniverzitní knihovna (sklad)cze
dc.identifier.signatureD15310
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/10195/20445
dc.language.isocze
dc.publisherUniverzita Pardubicecze
dc.rightscze
dc.subjectpečivocze
dc.subjectpřísady do pečivacze
dc.thesis.degree-disciplinehodnocení a analýza potravincze
dc.thesis.degree-grantorUniverzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologickácze
dc.thesis.degree-namecze
dc.thesis.degree-programcze
dc.titlePosouzení zlepšujících přípravků vzhledem k požadované kvalitě jemného pečivacze
dc.title.alternativeThe examination of improvers considering the demanded quality of flour confectionary goodscze
dc.typediplomová prácecze
dspace.entity.typePublication

Soubory