Publikace: Posouzení zlepšujících přípravků vzhledem k požadované kvalitě jemného pečiva
Diplomová práce| dc.contributor.advisor | Královský, Josef | |
| dc.contributor.author | Křenková, Marie | |
| dc.contributor.referee | cze | |
| dc.date.accepted | 2006 | |
| dc.date.accessioned | 2007-09-30T12:31:41Z | |
| dc.date.available | 2007-09-30T12:31:41Z | |
| dc.date.issued | 2006 | |
| dc.description.abstract | V práci jsou uvedeny některé vlivy zlepšujících přípravků na jemné pečivo a na reologické vlastnosti mouky. Tyto vlastnosti byly zjišťovány na amylografu, farinografu, extenzografu a přístroji "Falling Number". Bylo také provedeno několik pekařských pokusů. U vyrobeného pečiva bylo prováděno senzorické hodnocení s ohledem na trvanlivost. | cze |
| dc.description.abstract-translated | cze | |
| dc.description.department | Katedra analytické chemie | cze |
| dc.description.grade | Dokončená práce s úspěšnou obhajobou | cze |
| dc.format | 103 s. | cze |
| dc.format.extent | cze | |
| dc.format.mimetype | cze | |
| dc.identifier | Univerzitní knihovna (sklad) | cze |
| dc.identifier.signature | D15310 | |
| dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/10195/20445 | |
| dc.language.iso | cze | |
| dc.publisher | Univerzita Pardubice | cze |
| dc.rights | cze | |
| dc.subject | pečivo | cze |
| dc.subject | přísady do pečiva | cze |
| dc.thesis.degree-discipline | hodnocení a analýza potravin | cze |
| dc.thesis.degree-grantor | Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická | cze |
| dc.thesis.degree-name | cze | |
| dc.thesis.degree-program | cze | |
| dc.title | Posouzení zlepšujících přípravků vzhledem k požadované kvalitě jemného pečiva | cze |
| dc.title.alternative | The examination of improvers considering the demanded quality of flour confectionary goods | cze |
| dc.type | diplomová práce | cze |
| dspace.entity.type | Publication |