Digitální knihovna UPCE přechází na novou verzi. Omluvte prosím případné komplikace. / The UPCE Digital Library is migrating to a new version. We apologize for any inconvenience.

Publikace:
Posouzení zlepšujících přípravků vzhledem k požadované kvalitě jemného pečiva

Diplomová práce
Načítá se...
Náhled

Datum

Autoři

Křenková, Marie

Název časopisu

ISSN časopisu

Název svazku

Nakladatel

Univerzita Pardubice

Výzkumné projekty

Organizační jednotky

Číslo časopisu

Abstrakt

V práci jsou uvedeny některé vlivy zlepšujících přípravků na jemné pečivo a na reologické vlastnosti mouky. Tyto vlastnosti byly zjišťovány na amylografu, farinografu, extenzografu a přístroji "Falling Number". Bylo také provedeno několik pekařských pokusů. U vyrobeného pečiva bylo prováděno senzorické hodnocení s ohledem na trvanlivost.

Popis

Klíčová slova

pečivo, přísady do pečiva

Citace

Permanentní identifikátor

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By