Publikace: Pivovarnictví a analýza piva
Bakalářská práceopen access| dc.contributor.advisor | Česlová, Lenka | |
| dc.contributor.author | Vosmeková, Jana | |
| dc.date.accepted | 2022-08-22 | |
| dc.date.accessioned | 2022-09-07T13:15:22Z | |
| dc.date.available | 2022-09-07T13:15:22Z | |
| dc.date.issued | 2022 | |
| dc.date.submitted | 2022-07-01 | |
| dc.description.abstract | Bakalářská práce se věnuje charakteristice Českého piva, jeho výrobě a látkám v pivu obsaženým. Dále se zabývá parametry určenými pro hodnocení kvality piva a analytickými metodami, které se používají pro stanovení látek přirozeně se v pivu vyskytujících. V neposlední řadě je práce věnována i látkám, které výslednou kvalitu piva mohou zhoršit. | cze |
| dc.description.abstract-translated | The bachelor thesis deals with the characteristics of Czech beer, its production and the substances contained in beer. Further, the parameters intended for the evaluation of beer quality and analytical methods that are used to determine substances naturally occurring in beer are discussed. Last but not least, the work is devoted to substances that can worsen the resulting quality of beer. | eng |
| dc.description.defence | Studentka seznámila členy zkušební komise s obsahem své bakalářské práce, poté byla seznámena s posudkem vedoucího bakalářské práce. Studentka odpověděla na otázky členů zkušební komise. | cze |
| dc.description.department | Fakulta chemicko-technologická | cze |
| dc.description.grade | Dokončená práce s úspěšnou obhajobou | cze |
| dc.format | 52 s. | |
| dc.identifier.stag | 44443 | |
| dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/10195/80272 | |
| dc.language.iso | cze | |
| dc.publisher | Univerzita Pardubice | cze |
| dc.rights | Bez omezení | |
| dc.subject | pivo | cze |
| dc.subject | pivovarnictví | cze |
| dc.subject | kvalita piva | cze |
| dc.subject | hořké látky | cze |
| dc.subject | polyfenoly | cze |
| dc.subject | dimethylsulfid | cze |
| dc.subject | beer | eng |
| dc.subject | brewing industry | eng |
| dc.subject | beer quality | eng |
| dc.subject | bitter substances | eng |
| dc.subject | polyphenols | eng |
| dc.subject | dimethyl sulfide | eng |
| dc.thesis.degree-discipline | Hodnocení a analýza potravin | cze |
| dc.thesis.degree-grantor | Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická | cze |
| dc.thesis.degree-name | Bc. | |
| dc.thesis.degree-program | Chemie a technologie potravin | cze |
| dc.title | Pivovarnictví a analýza piva | cze |
| dc.title.alternative | Brewing and beer analysis | eng |
| dc.type | bakalářská práce | cze |
| dspace.entity.type | Publication |
Soubory
Původní svazek
1 - 2 z 2
Načítá se...
- Název:
- VosmekovaJ_Pivovarnictvi_a_analyza_piva_LC_2022.pdf
- Velikost:
- 1020.15 KB
- Formát:
- Adobe Portable Document Format
- Popis:
- Plný text práce
Načítá se...
- Název:
- CeslovaL_Pivovarnictvi_a_analyza_piva_JV_2022_.doc
- Velikost:
- 33.5 KB
- Formát:
- Microsoft Word
- Popis:
- Posudek vedoucího práce