Digitální knihovna UPCE přechází na novou verzi. Omluvte prosím případné komplikace. / The UPCE Digital Library is migrating to a new version. We apologize for any inconvenience.

Publikace:
Prebiotika a jejich využití v potravinářství

Bakalářská práceopen access
dc.contributor.advisorVytřasová, Jarmilacze
dc.contributor.authorŠilha, David
dc.date.accepted2009cze
dc.date.accessioned2009-10-05T20:29:01Z
dc.date.available2009-10-05T20:29:01Z
dc.date.issued2009
dc.description.abstractProbiotika, prebiotika a jejich pozitivní vliv na lidské zdraví je v současnosti často diskutované téma. Tato bakalářská práce shrnuje současné vědecké poznatky o účincích probiotik a prebiotik na lidský organismus, jejich využití v potravinářském průmyslu a stanovení prebiotických vlastností.cze
dc.description.abstract-translatedProbiotics, prebiotics and their positive effect on human helth are frequently discussed topics these days. This bachelor thesis summaries current scientific knowledge of effects of probiotics and pebiotics on human organism, their utilisation in food industry and determination properties of prebiotics.eng
dc.description.departmentKatedra analytické chemiecze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze
dc.format63 s.cze
dc.format.extent2021401 bytescze
dc.format.mimetypeapplication/pdfcze
dc.identifierUniverzitní knihovna (sklad)cze
dc.identifier.signatureD21663cze
dc.identifier.signatureD21663
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/10195/34843
dc.language.isocze
dc.publisherUniverzita Pardubicecze
dc.rightsBez omezenícze
dc.subjectprobiotikacze
dc.subjectprebiotikacze
dc.subjectsynbiotikacze
dc.subjectstřevní mikroflóracze
dc.subjectfunkční potravinycze
dc.subjectpotravinová vlákninacze
dc.subjectProbioticseng
dc.subjectprebioticseng
dc.subjectsynbioticseng
dc.subjectintestinal microfloraeng
dc.subjectfunctional foodeng
dc.subjectfood fibreeng
dc.thesis.degree-disciplineHodnocení a analýza potravincze
dc.thesis.degree-grantorUniverzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologickácze
dc.thesis.degree-nameBc.cze
dc.thesis.degree-programChemie a technologie potravincze
dc.titlePrebiotika a jejich využití v potravinářstvícze
dc.title.alternativePrebiotics and their utilization in food Industryeng
dc.typebakalářská prácecze
dspace.entity.typePublication

Soubory

Původní svazek

Nyní se zobrazuje 1 - 2 z 2
Načítá se...
Náhled
Název:
ŠilhaD_Prebiotika a jejich_JV_2cast_2009.pdf.pdf
Velikost:
1.93 MB
Formát:
Adobe Portable Document Format
Načítá se...
Náhled
Název:
VytřasováJ_Prebiotika a jejich_DŠ_2009.doc
Velikost:
26 KB
Formát:
Microsoft Word