Kuchařské knihy a odborná literatura týkající se stravování v letech 1948-1956: teorie stravování versus praxe zásobování.
Přihlásit se
Digitální knihovna UPCE
→
Fakulta filozofická / Faculty of Arts and Philosophy
→
Ústav historických věd / Institute of History
→
Bakalářské práce / Bachelor's works ÚHV FF (Bc.)
→
Zobrazit záznam
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Kuchařské knihy a odborná literatura týkající se stravování v letech 1948-1956: teorie stravování versus praxe zásobování.
Knotová, Barbora
Soubory tohoto záznamu
URI:
https://hdl.handle.net/10195/82049
Datum publikování:
2023
Typ dokumentu:
bakalářská práce
Vedoucí práce:
Lenderová, Milena
Stav práce:
Dokončená práce s úspěšnou obhajobou
Přístup k e-verzi:
Bez omezení
Studijní obor:
Spisová a archivní služba
Abstrakt:
Tato bakalářská práce se především zaměřuje na analýzu kuchařských knih vydaných v letech 1948-1956. Nastiňuje ale také období socialismu, ve kterém se kuchařské knihy vydávaly.
Zobrazit celý záznam
Název:
KnotovaB__Kuchars ...
Velikost:
584.6Kb
Formát:
PDF
Popis:
Plný text práce
Zobrazit/
otevřít
Název:
LenderovaM_Kuchar ...
Velikost:
20.47Kb
Formát:
Microsoft Word 2007
Popis:
Posudek vedoucího ...
Zobrazit/
otevřít
Název:
CileckovaV_posude ...
Velikost:
18.5Kb
Formát:
Microsoft Word 2007
Popis:
Posudek oponenta práce
Zobrazit/
otevřít
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Bakalářské práce / Bachelor's works ÚHV FF (Bc.)
[454]
Vysokoškolské kvalifikační práce / Theses, dissertations, etc.
[39571]
Vyhledávání
V Digitální knihovně
V této kolekci
Rozšířené hledání
Procházet
Vše v Digitální knihovně
Komunity a kolekce
Datum vydání
Autoři
Názvy
Klíčová slova
Tato kolekce
Datum vydání
Autoři
Názvy
Klíčová slova
Můj účet
Přihlásit se