Vlastnosti ovocných šťáv a čerstvých šťáv z ovoce

Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.author Vlach, Jan
dc.date.accessioned 2014-09-22T12:28:13Z
dc.date.available 2014-09-22T12:28:13Z
dc.date.issued 2014
dc.identifier Univerzitní knihovna (studovna) cze
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10195/57969
dc.description.abstract Teoretická část této práce je věnována popisu technologie výroby komerčně vyráběných ovocných šťáv a popisu metod stanovení základních vlastností ovocných šťáv. Experimentální část je zaměřena na stanovení formolového čísla, titrační kyselosti, obsahu prolinu a stanovení refraktometrické sušiny. Tyto parametry byly sledovány u komerčně vyráběných ovocných šťáv a u čerstvě vymačkaných ovocných šťáv. cze
dc.format 43 s. cze
dc.format.extent 2310933 bytes cze
dc.format.mimetype application/pdf cze
dc.language.iso cze
dc.publisher Univerzita Pardubice cze
dc.rights Pouze v rámci univerzity cze
dc.subject ovocná šťáva cze
dc.subject formolové číslo cze
dc.subject prolin cze
dc.subject titrační kyselost cze
dc.subject refraktometrická sušina cze
dc.subject fruit juices eng
dc.subject formol number eng
dc.subject prolin eng
dc.subject titratable acidity eng
dc.subject refractometric dry basis eng
dc.title Vlastnosti ovocných šťáv a čerstvých šťáv z ovoce cze
dc.title.alternative The qualities of the commercial juices and the fresh fruit juices eng
dc.type bakalářská práce cze
dc.date.accepted 2014 cze
dc.description.abstract-translated The theoretical part of the thesis describes the production technology of commercially produced fruit juices and the methods for determination the basic characteristics of fruit juices. Formol number, titratable acidity, proline content and refractometric solids were studied in commercially produced fruit juices and in freshly pressed fruit juices. eng
dc.description.department Katedra analytické chemie cze
dc.thesis.degree-discipline Hodnocení a analýza potravin cze
dc.thesis.degree-name Bc. cze
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická cze
dc.identifier.signature D31154 cze
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cze
dc.description.defence Student přednesl bakalářskou práci a zodpověděl otázky komise. cze
dc.identifier.stag 24282 cze
dc.description.grade Dokončená práce s úspěšnou obhajobou cze


Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit minimální záznam

Vyhledávání


Rozšířené hledání

Procházet

Můj účet