Dvourozměrná kapalinová chromatografie

Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisor Jandera, Pavel cze
dc.contributor.author Laštovičková, Zuzana
dc.date.accessioned 2009-10-05T19:40:19Z
dc.date.available 2009-10-05T19:40:19Z
dc.date.issued 2009
dc.identifier Univerzitní knihovna (sklad) cze
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10195/34662
dc.description.abstract Tato práce přináší souhrn experimentů využívající metodu celostní dvourozměrné kapalinové chromatografie aplikované na stanovení biologicky významných látek jako jsou proteiny, peptidy, antioxidanty a lipidy, obsažené v potravinách a biologickém materiálu. cze
dc.format 34 s. cze
dc.format.extent 723997 bytes cze
dc.format.mimetype application/pdf cze
dc.language.iso cze
dc.publisher Univerzita Pardubice cze
dc.rights Bez omezení cze
dc.subject Vysokoúčinná kapalinová chromatografie cze
dc.subject celostní dvourozměrná kapalinová chromatografie cze
dc.subject biologicky významné látky cze
dc.subject proteiny cze
dc.subject peptidy cze
dc.subject Antioxidanty cze
dc.subject Lipidy cze
dc.subject High Performance Liquid Chromatography eng
dc.subject comprehensive two-dimensional liquid chromatography eng
dc.subject biologicaly siqnificant substances eng
dc.subject Proteins eng
dc.subject peptides eng
dc.subject Antioxidants eng
dc.subject Lipids eng
dc.title Dvourozměrná kapalinová chromatografie cze
dc.title.alternative Two-dimensinal liquid chromatography eng
dc.type bakalářská práce cze
dc.date.accepted 2009 cze
dc.description.abstract-translated This work brings the collection of experiments what use comprehensive two-dimensional liquid chromatography metod applied for biologicaly significant substances as proteins, peptides, antioxidants and lipids included in foods and biologic material are. eng
dc.description.department Katedra analytické chemie cze
dc.thesis.degree-discipline Hodnocení a analýza potravin cze
dc.thesis.degree-name Bc. cze
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická cze
dc.identifier.signature D21655 cze
dc.identifier.signature D21655
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cze
dc.description.grade Dokončená práce s úspěšnou obhajobou cze


Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit minimální záznam

Vyhledávání


Rozšířené hledání

Procházet

Můj účet