Izotachoforetické stanovení leucinu

Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisor Bartoš, Martin
dc.contributor.author Hyhlíková, Blanka
dc.date.accessioned 2009-07-03T13:24:00Z
dc.date.available 2009-07-03T13:24:00Z
dc.date.issued 2009
dc.identifier Univerzitní knihovna (sklad) cze
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10195/34292
dc.description.abstract Práce se zabývá stanovením aminokyseliny leucinu po převedení na 2-hydroxyisokapronovou kyselinu, která byla následně stanovována kapilární izotachoforézou a anionickém módu. Stanovení bylo ověřeno na analýzách modelového a reálného vzorku. cze
dc.format 78 s. cze
dc.language.iso cze
dc.publisher Univerzita Pardubice cze
dc.subject amino acids eng
dc.subject leucine eng
dc.subject capillary isotachophoresis eng
dc.subject van Slyke method eng
dc.subject aminokyseliny cze
dc.subject leucin cze
dc.subject kapilární izotachoforéza cze
dc.subject van Slykova metoda cze
dc.title Izotachoforetické stanovení leucinu cze
dc.title.alternative Isotachophoretic determination of leucine eng
dc.type diplomová práce cze
dc.contributor.referee Chýlková, Jaromíra
dc.date.accepted 2009
dc.description.abstract-translated This thesis is dealing with isotachophoretic determination of leucine. Leucine was determinated after converted to 2-hydroxyisocaproic acid, that the was consequently analysed by capillary isotachophoresis in anionic mode. The determination was verified in the analyses of model sample and real sample. eng
dc.description.department Katedra analytické chemie cze
dc.thesis.degree-discipline Hodnocení a analýza potravin cze
dc.thesis.degree-name Ing. cze
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická cze
dc.identifier.signature D20459
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cze
dc.description.grade Dokončená práce s úspěšnou obhajobou cze


Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit minimální záznam

Vyhledávání


Rozšířené hledání

Procházet

Můj účet