Digitální knihovnaUPCE
 

Izotachoforetické stanovení leucinu

Diplomová práce
Náhled není k dispozici

Datum publikování

2009

Vedoucí práce

Název časopisu

Název svazku

Vydavatel

Univerzita Pardubice

Abstrakt

Práce se zabývá stanovením aminokyseliny leucinu po převedení na 2-hydroxyisokapronovou kyselinu, která byla následně stanovována kapilární izotachoforézou a anionickém módu. Stanovení bylo ověřeno na analýzách modelového a reálného vzorku.

Rozsah stran

78 s.

ISSN

Trvalý odkaz na tento záznam

Projekt

Zdrojový dokument

Vydavatelská verze

Přístup k e-verzi

Název akce

ISBN

Studijní obor

Hodnocení a analýza potravin

Studijní program

Chemie a technologie potravin

Signatura tištěné verze

D20459

Umístění tištěné verze

Univerzitní knihovna (sklad)

Přístup k tištěné verzi

Klíčová slova

amino acids, leucine, capillary isotachophoresis, van Slyke method, aminokyseliny, leucin, kapilární izotachoforéza, van Slykova metoda

Endorsement

Review

item.page.supplemented

item.page.referenced