Izolace a stanovení antioxidantů v rostlinách

Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisor Adam, Martin
dc.contributor.author Borovská, Kateřina
dc.date.accessioned 2008-11-02T09:35:47Z
dc.date.available 2008-11-02T09:35:47Z
dc.date.issued 2008
dc.identifier Univerzitní knihovna (sklad) cze
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10195/29826
dc.description.abstract Tato práce je zaměřena zejména na popis antioxidantů, jejich strukturu a výskyt. Dále se zabývá izolací antioxidantů pomocí extrakčních technik a jejich analýzou. Na závěr je popsán vliv antioxidantů na lidské zdraví. cze
dc.format 33 s. cze
dc.language.iso cze
dc.publisher Univerzita Pardubice cze
dc.subject Antioxidanty cze
dc.subject rostliny cze
dc.subject extrakční techniky cze
dc.subject Antioxidants eng
dc.subject plants eng
dc.subject extraction techniques eng
dc.title Izolace a stanovení antioxidantů v rostlinách cze
dc.title.alternative Isolation and determination of antioxidants in plants eng
dc.type bakalářská práce cze
dc.date.accepted 2008
dc.description.abstract-translated This work is focused especially on the description of antioxidants, their structure and appearance. Further it deals with the isolation of antioxidants by means of the extraction techniques and with the analyses of obtained extracts. The influence of antioxidants to human health is described at the conclusion. eng
dc.description.department Katedra analytické chemie cze
dc.thesis.degree-discipline Hodnocení a analýza potravin cze
dc.thesis.degree-name Bc. cze
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická cze
dc.identifier.signature D19380 cze
dc.identifier.signature D19380
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cze
dc.description.grade Dokončená práce s úspěšnou obhajobou cze


Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit

K tomuto záznamu nejsou připojeny žádné soubory.

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit minimální záznam

Vyhledávání


Rozšířené hledání

Procházet

Můj účet