dc.contributor.advisor |
Adam, Martin |
|
dc.contributor.author |
Borovská, Kateřina
|
|
dc.date.accessioned |
2008-11-02T09:35:47Z |
|
dc.date.available |
2008-11-02T09:35:47Z |
|
dc.date.issued |
2008 |
|
dc.identifier |
Univerzitní knihovna (sklad) |
cze |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10195/29826 |
|
dc.description.abstract |
Tato práce je zaměřena zejména na popis antioxidantů, jejich strukturu a výskyt. Dále se zabývá izolací antioxidantů pomocí extrakčních technik a jejich analýzou. Na závěr je popsán vliv antioxidantů na lidské zdraví. |
cze |
dc.format |
33 s. |
cze |
dc.language.iso |
cze |
|
dc.publisher |
Univerzita Pardubice |
cze |
dc.subject |
Antioxidanty |
cze |
dc.subject |
rostliny |
cze |
dc.subject |
extrakční techniky |
cze |
dc.subject |
Antioxidants |
eng |
dc.subject |
plants |
eng |
dc.subject |
extraction techniques |
eng |
dc.title |
Izolace a stanovení antioxidantů v rostlinách |
cze |
dc.title.alternative |
Isolation and determination of antioxidants in plants |
eng |
dc.type |
bakalářská práce |
cze |
dc.date.accepted |
2008 |
|
dc.description.abstract-translated |
This work is focused especially on the description of antioxidants, their structure and appearance. Further it deals with the isolation of antioxidants by means of the extraction techniques and with the analyses of obtained extracts. The influence of antioxidants to human health is described at the conclusion. |
eng |
dc.description.department |
Katedra analytické chemie |
cze |
dc.thesis.degree-discipline |
Hodnocení a analýza potravin |
cze |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cze |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická |
cze |
dc.identifier.signature |
D19380 |
cze |
dc.identifier.signature |
D19380 |
|
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cze |
dc.description.grade |
Dokončená práce s úspěšnou obhajobou |
cze |