dc.contributor.advisor |
Vytřasová, Jarmila |
cze |
dc.contributor.author |
Lenďáková, Martina
|
|
dc.date.accessioned |
2007-09-30T13:11:29Z |
|
dc.date.available |
2007-09-30T13:11:29Z |
|
dc.date.issued |
1997 |
|
dc.identifier |
Univerzitní knihovna (sklad) |
cze |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10195/24141 |
|
dc.description.abstract |
Cílem práce bylo stanovení celkového počtu mikroorganismů v syrovém kravském mléce. Byla použita klasická kultivační metoda dle Kocha, automatizovaná metoda počítání bakterií přístrojem Bactosan a nově se rozvíjející metoda bioluminiscence. |
cze |
dc.format |
47 s. |
cze |
dc.format.extent |
|
cze |
dc.format.mimetype |
|
cze |
dc.language.iso |
cze |
|
dc.publisher |
Univerzita Pardubice |
cze |
dc.rights |
|
cze |
dc.subject |
mléko |
cze |
dc.subject |
mikroorganismy |
cze |
dc.subject |
Minipetrifoss |
cze |
dc.subject |
Bactoscan |
cze |
dc.subject |
bioluminiscence |
cze |
dc.title |
Stanovení celkového počtu mikroorganismů v syrovém kravském mléce luminometrickou metodou |
cze |
dc.title.alternative |
Total number of microorganisms determination in raw cow milk by bioluminiscence assay |
cze |
dc.type |
diplomová práce |
cze |
dc.contributor.referee |
|
cze |
dc.date.accepted |
1997 |
cze |
dc.description.abstract-translated |
|
cze |
dc.description.department |
|
cze |
dc.thesis.degree-discipline |
hodnocení a analýza potravin |
cze |
dc.thesis.degree-name |
|
cze |
dc.thesis.degree-grantor |
|
cze |
dc.identifier.signature |
D8118 |
cze |
dc.thesis.degree-program |
|
cze |
dc.description.grade |
Dokončená práce s úspěšnou obhajobou |
cze |