Příprava výukového stendu pro měření elektrických veličin řídící jednotky motoru - Lechner, Vojtěch (Univerzita Pardubice, 2008)
V první části diplomové práce je charakterizován výukový stend, jehož konstrukce a užitý systém vstřikování byl tématem mé bakalářské práce. Dále jsem charakterizoval užitý systém vstřikování na výukovém stendu Magneti Marelli 4LV, na kterém se měření odvíjí. Ve třetí části se podrobně zabývám přípravou na měření, konstrukcí měřícího panelu. V navazující části se práce zaměřuje na metodiku měření, která slouží studentovi jako postup pro měření. V poslední části se zabývám výkresovou dokumentací inovovaného výukového stendu, jeho schématy, elektroinstalací, dále pak výkresy měřícího panelu a jeho zapojení.
Preparation of tutoriál stend for measurement of electrical values in engine control unit
Keywords: Bosch; vstřikování; výukový stend; měřicí panel; fuel injection; measuring board