Integrovaný dopravní systém Děčín - Ústí nad Labem - Teplice - Čejchan, Lukáš (Univerzita Pardubice, 2004)
Problematika IDS v ČR i v zahraničí, výhody IDS, analýza regionu. Návrh úpravy jízdních řádů osobní železniční doprvy, návaznost veřejné linkové autobusové dopravy na železniční osobní dopravu. Hodnocení navržených opatření.
Integrated transportation system Děčín - Ústí nad Labem - Teplice
Keywords: Integrovaný dopravní systém; osobní doprava; městská hromadná doprava; Děčín; Ústí nad Labem; Teplice v Čechách