Analýza www stránek samosprávy v Pardubickém kraji - Slavíková, Veronika (Univerzita Pardubice, 2007)
Tato bakalářská práce se zabývá webovými stránkami samosprávy v Pardubickém kraji. Je zaměřena zejména na analýzu webových stránek obcí s rozšířenou působností z hlediska zveřejňování povinných informací, doporučených informací, úřední desky a s ohledem na ovládání webu, navigaci a přehlednost stránek.
Analysis of web sites of the local government in the Pardubice region
Keywords: E-Government; elektronické podatelny; Elektronický podpis; Informační systémy; samospráva; webové stránky; veřejná správa