Srovnání právní úpravy jednatele ve společnosti s ručením omezeným s úpravou platnou v Čechách a na Moravě v letech 1906 až 1950 - Nováková, Romana (Univerzita Pardubice, 1999)
Práce se zabývá porovnáním současných právních úprav týkajících se postavení jednatele ve společnosti s ručením omezeným s úpravou platnou v Čechách a na Moravě v letech 1906 až 1950
Keywords: Podnikání; Společnost s ručením omezeným; jednatel; právní postavení; obchodní zákoník; Čechy; Morava; historický vývoj; porovnání