Inovace webové aplikace T. K. Průzkumník - analýza - Koláčný, Jakub (Univerzita Pardubice, 2017)
Na začátku práce je představena většina používaných standardů, důležitých při vývoji webových aplikací. Práce dále pojednává o rozdílech vývoje a nových trendech v oblasti webových aplikací. Hlavním cílem praktické části bakalářské práce je provést počáteční analýzu současného stavu webového portálu neziskové organizace T. K. Průzkumník, spuštěného na adrese www.pruzkumnik.cz, a navrhnout inovaci nevyhovujících částí této rozsáhlé aplikace.
The Innovation of web application of T. K. Průzkumník - analysis
Keywords: T. K. Průzkumník; standardy webových aplikací; UML; případy užití; diagramy aktivit; databáze; T. K. Průzkumník; web applications standards; UML; use cases; activity diagrams; database