Samočinné nastavování parametrů regulátorů KS 90-1 a KS 98-1 - Pácal, Tomáš (Univerzita Pardubice, 2020)
Práce je zaměřena na praktické využití samočinného nastavování PID regulátorů firmy PMA. Konkrétně je práce zaměřena na regulátory KS 90-1 a KS 98-1. Provedení experimentů s regulátorem KS 90-1 je v simulačním prostředí BlueControl Expert a aplikace PMA Tune. Následná softwarová implementace řídících algoritmů v prostředí ET/KS98, je simulována v prostředí SIM/KS98 s regulátorem KS 98-1.
Self-adjusting parameters of KS 90-1 and KS 98-1 controllers
Keywords: regulátor; regulace; samonastavování; regulační obvod; controller; regulation; self-tunning; control circuit