Immigration Issues in Monica Ali´s Novel Brick Lane - Kuptíková, Kateřina (Univerzita Pardubice, 2010)
Účelem této bakalářské práce je analýza minoritní a majoritní kultury ve Velké Británii, jejímž cílem je charakterizovat bangladéšskou komunitu v Londýně. Práce popisuje proces asimilace a hodnotí vliv rodiny a zvyků. V první části této práce je vysvětleno potřebné historické pozadí. Zjištění jsou prezentována v románu Brick Lane od Monicy Ali.
Problémy imigrace v románu Monicy Ali Brick Lane
Keywords: minoritní kultury; majoritní kultury; Velká Británie; rodiny; minority culture; majority culture; Great Britain; Family