Řízení provozních nákladů nákladní silniční dopravy - Ježek, Tomáš (Univerzita Pardubice, 2016)
Práce je zaměřena na provozní náklady v silniční nákladní dopravě ve společnosti ICOM transport a.s. V práci jsou uvedeny obecné informace týkající se provozních nákladů v dopravních společnostech. Dále je v práci zpracována analýza těchto nákladů v divizi mezinárodní kamionové dopravy společnosti ICOM transport a.s. a uveden návrh na snížení těchto nákladů včetně zhodnocení tohoto návrhu.
Management of operating costs in road freight transport
Keywords: náklady; provozní náklady; nákladní silniční doprava; úspora; costs; operating costs; road freight transport; savings